U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

6 november 2010

verslag van toernooi team 7 op 6 november


Zaterdag 6 november moesten we een toernooi spelen in Gorssel. Ons team bestond uit Tess, Lynn, Betteke, Puck en Loïs. Voor Puck was het de eerste keer dat ze een toernooi speelde.

Dash 9 — Tornax 7

De eerste wedstrijd moesten we tegen Dash 9 spelen. Dat werd een hele spannende wedstrijd. Toen we nog een paar seconden moesten spelen stond het 2-2 . Bij Dash stond er nog maar één meisje in het veld en die mocht serveren. In de allerlaatste seconde sloeg ze de bal op en ….. hij kwam in het net. We wonnen dus met 3-2.

Tornax 7 — Boemerang 8

De tweede wedstrijd moesten we tegen Boemerang 8. Dat ging heel goed want Betteke ving bijna alle ballen. Het was niet te merken dat Puck haar eerste toernooi speelde want ze deed het heel goed. Ze is best lang en daardoor kan ze heel goed de bal over het net heen slaan. De tegenstander maakte af en toe foutjes en daardoor wonnen we uiteindelijk met maar liefst 6-2.

Tornax 7 — WSV 11

Erna had gezegd dat de laatste wedstrijd heel moeilijk zou worden want WSV 11 had een sterk team. Maar daar trokken we ons niks van aan want wij zijn ook heel goed ! Tess speelde heel slim en Loïs wist en paar keer te toetsen en meteen de bal te vangen zodat iedereen het veld weer in mocht. Lynn ging ook steeds beter spelen en daarom wonnen we met 5-1.

We waren heel blij omdat we alles gewonnen hadden en omdat we allemaal super gespeeld hadden. Hup Tornax 7 !!!

Tess, Lynn, Betteke, Puck en Loïs