U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 november 2010

Weer een geweldige overwinning heren 2


4-0 winst!. Weer een goeie prestatie van Tornax heren 2 tegen D.V.O heren 2.

De eerste set begonnen we wat rommelig, hier en daar nog wat ballen snel teruggespeeld die we mooi van de grond af haalden. Dat was mooi om te zien. Verder liep het redelijk gelijk op met de cijfers. En uiteindelijk werd de set afgerond door ons met 25-21.

De tweede set pakten we het wat beter op, en gingen we daardoor wel wat makkelijker spelen. Er werden veel mooie acties gemaakt. Het liep ook weer redelijk gelijk op en de tegenstander was toen sterk genoeg om ons bij te houden met de punten. Maar we wonnen de set met 26-24.

De derde set kwam er een verandering in het veld. Ik werd in de diagonaal gewisseld, en Remco werd gewisseld op de buiten. Er werd goed gevolleybald en er waren veel mooie aanvallen te zien. Er werd veel van de grond afgehaald en daardoor liepen we telkens iets voor met de punten, maar D.V.O bleef sterk meegaan. De eindstand was 25-22.

De vierde set bleef de opstelling van de derde set gewoon het zelfde. Iedereen was al redelijk moe want het was al 7 uur en we waren nog bezig met de wedstrijd. De punten gingen helemaal op het begin gelijk op, maar op het einde liepen wij er op voor de goeie servicedruk. De eindstand was 25-19.

Na de wedstrijd was er al lang van te voren afgesproken dat we naar de uit eten gingen. En dat werd de Chinees in Hengelo (gld.). Eindelijk gingen we met 6 man uit eten. En het was heel gezellig, er werd veel gelachen en heel lekker gegeten.

Volgende week hebben we een weekje vrij.

En daarna moeten we tegen Kerkemeijer Gemini HS 2 om 14:00 en dan maak ik mijn broer Ruben in!

Groetjes Jesse