U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

28 november 2010

Meisjes A2 vestigt nieuw record!


Gisteren stond de wedstrijd tegen SV Loil meisjes A1 op het programma. Niet een tegenstander om wakker van te liggen, maar er moet altijd eerst nog maar eens gewonnen worden.

Een aantal ouders heeft helaas niet al te veel van de wedstrijd gezien. Onze excuses daarvoor. Hoe dit komt ?? We waren nogal snel klaar met de wedstrijd. De eerste set was in 12 minuten gepiept !!! 25-2 na een opslagdemonstratie van Hilde.

De coach besloot gelijk om volop te gaan experimenteren. Romy verdeelde het spel in de tweede en vierde set en Lynn maakte een uitstapje naar buiten. Desondanks stond de klok op 15.04 toen de scheidsrechter voor het laatst floot. 4-0 in 64 minuten. En daarbij inbegrepen een paar minuten discussie over een vermeende opstellingsfout.

Illustratief is de derde set. We speelden echt niet op ons best, maakten in 1 set 5 opslagfouten (achter elkaar !!) en desondanks kwam de tegenstander maar tot 9 punten. Leuke wedstrijd ??  Neuh, niet echt.

Een en ander resulteert echter wel in het feit dat de meisjes A2 volgende week kampioen kunnen worden. We spelen volgende week thuis tegen Grol meisjes A1. Uit wonnen we met 1-3, maar deze uitslag was iets geflatteerd. Grol was gelijkwaardig aan ons. We kunnen dus eindelijk uitzien naar een echte pot volleybal !! Komt dat zien, zou ik zo zeggen.