U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

4 oktober 2008

Wedstrijdverslag Meisjes A


Longa – Tornax

Stand: 3-1

Zaterdag 4 oktober stond de tweede wedstrijd gepland. Hiervoor moesten we naar Lichtenvoorde, tegen Longa. Na de overwinning van afgelopen zaterdag gingen we er ook bij deze wedstrijd vol tegenaan.
In de eerste set moesten we even wennen aan het spelgedrag van de tegenstander. Door enkele slordige foutjes en het niet altijd goed in drieën spelen verloren we de set met 25-14.
De tweede set ging al beter. We gingen mooi gelijk op. Helaas was ook deze set voor het team uit Lichtenvoorde; ze wonnen met 25-22.
We moesten in de derde set alles geven, als we nog voor de winst wilden gaan. En dat deden we ook. Er waren hele mooie rally’s, de verdediging én de aanval gingen erg goed en we wonnen de set dik. De eindstand was namelijk 12-25.
We gaven de hoop nog niet op. Die vierde set móesten we winnen. Helaas ging het niet zoals we wilden. De vermoeidheid sloeg toe. Het mooie spelletje uit de derde set was er niet meer. Er werden net als in de eerste set slordige foutjes gemaakt. Longa liep dan al snel uit met een voorsprong van meer dan vijf punten. We gaven ons niet meteen gewonnen en probeerden er het beste van te maken. Toch was ook deze set niet voor ons. Met een stand van 25-16 en hiermee een eindstand van 3-1, konden we na een spannende wedstrijd weer naar huis.

Groetjes, meisjes A