U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

18 december 2010

Eindejaarstoernooi Tornax succes


Vrijdag 18 december was het weer zover. Volleybalvereniging Tornax uit Ruurlo organiseerde weer haar jaarlijkse eindejaarstoernooi voor straten, verenigingen en bedrijven. Dit jaar hadden zich 13 teams ingeschreven voor het toernooi. Twee minder dan vorig jaar. 19:30 uur begonnen de poulewedstrijden. Er waren drie poules waar uiteindelijk de winnaars en de beste nummer twee doorgingen naar de halve finale. Voor de halve finales hadden zich RGV 1, De GS-ers, Neijen Es en Vergane Glorie geplaatst.

RGV1 moest het hierin opnemen tegen de GS-ers en Vergane Glorie tegen Neijen Es. Beide halve finales begonnen gelijkwaardig maar naar een 10 minuten begonnen zowel Vergane Glorie als de GS-ers afstand te nemen. Zo was de finale na 18 minuten spelen bekend. Vergane Glorie had met 30-18 van Neijen Es gewonnen en waren de GS-ers met 31-18 te sterk voor RGV 1. De finale zou de gaan tussen Vergane Glorie en de GS-ers. RGV 1 en Nijen Es streden om de 3e en 4e plaats.

De finale tussen Vergane Glorie en de GS-ers begon gelijkwaardig. Beide teams pakten hun puntjes en gingen zo gezamenlijk naar de 10 punten. Hierna slopen er bij de GS-ers toch wat meer foutjes in het spel en kon Vergane Glorie afstand nemen. De GS-ers probeerden uit alle macht het ontstane gat te dichten maar kon hier niet in slagen. Met een eindstand van 33-27 kon Vergane Glorie zich na het laatste fluitsignaal winnaar noemen van het eindejaarstoernooi 2010. Nijen Es was te sterk voor RGV 1 en gaat als nummer drie de boeken in.

Eindstand eindejaarstoernooi 2010.

1. Vergane Glorie

2. De GS-ers

3. Nijen Es

4. RGV 1

winnaars 2010