U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

20 december 2010

Team 3 Kampioen!!!


Op zaterdag 18 december 2010 speelde Tornax 3 haar laatste wedstrijd en werd Kampioen!!

We vertrokken zaterdag om 8.00 uur uit Ruurlo, de buitentempratuur was -10 graden. Maar aan de stemming was dit niet te merken. In de auto’s werd het mogelijke kampioenschap volop besproken. Voor de wedstrijd werd er lekker ingespeeld en kregen de meiden van Hans de nodige instructies om de benodigde punten binnen te halen.

De eerste wedstrijd was tegen WSV 6, zij stonden op de 2e plek in de poule. WSV gaat snel van start en het is zo 3-0 voor WSV. Maar onze meiden komen langzaam op stoom en Lize serveert veel punten binnen en het wordt 9-9, spannend. Het gaat gelijk op. De eerste set wordt dan ook nipt met 25-20 verloren… 

Het is erg spannend, het eerste punt van de 2e set gaat direct naar WSV en WSV loopt verder uit.

Maar met de servicebeurt van Anne komen we terug. Daarna gaat Nathalie flink aan de (op)slag en komen we terug tot 12-12. En het blijft weer spannend. Je ziet gewoon dat het erin zit en vlak voor het einde komt Tornax 3 op voorsprong. Amber serveert tot 20-24 in ons voordeel. Uiteindelijk wordt het toch 24-24.

De spanning was te snijden. Een hele mooie wedstrijd. TOP meiden!! 

Om 10.00 uur spelen we de 2e wedstrijd tegen boemerang 4. Spannend want we hebben nog een paar punten nodig om kampioen te worden. Hans pept de meiden helemaal op. 

Het gaat SUPER!! Na 5 minuten spelen staan we al met 10-3 voor. De service loopt  lekker en de punten worden mooi gemaakt. Boemerang is zelfs een beetje de kluts kwijt. Op 17-9 doet Anouk er nog 3 punten bij met een mooie servicebeurt. Er wordt gewonnen met 29-16.

 

De 2e set is spannend, na 5 minuten staat het 6-6 en Amber pakt weer 3 punten met haar service. Dan loopt het even niet. En de volgende servicebeurten gaan voorbij met maar 1 punt. Amber pakt dan weer haar 3 punten. 16-10… En dan loopt het weer soepel en er wordt gewonnen met 26-17 

WE ZIJN KAMPIOEN!!! 

De meiden worden door Heidi getracteerd op een dikke medaille en Hans krijgt een mooie bos bloemen. 

Op naar de volgende titel

Allemaal geweldig gedaan!! 

Team 3 kampioen

Team 3 kampioen

Team 3 kampioen

Team 3 kampioen