U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

16 januari 2011

Cursus EHBSO


Beste mensen,

De Sportfederatie Berkelland blijft vragen krijgen over het opnieuw aanbieden van de cursus Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen (EHBSO). En daarom bieden ze deze 2-delige cursus van de Sport Federatie Berkelland (SFB) voor trainers en begeleiders van sportverenigingen nog een keer aan. Wilt u meedoen? Schrijft u zich dan nu in bij de SFB.

Waar en wanneer is de cursus EHBSO?
De cursus vindt plaats op:
Woensdagavond 16 februari en 2 maart 2011
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Café de Klok, Grotestraat 84,7151 BD Eibergen. 

Voor wie is de cursus EHBSO?
De cursus EHBSO richt zich op trainers en begeleiders van sportverenigingen. Het is niet noodzakelijk om een vooropleiding (bijvoorbeeld EHBO of BHV) te hebben gevolgd om aan deze cursus deel te nemen. De cursus EHBSO is voor verenigingen die aangesloten zijn bij de SFB kosteloos! Schrijft u zich snel in want vol=vol. 

Wat wordt er behandeld tijdens de cursus EHBSO?
Op de 2 interactieve cursusbijeenkomsten wordt ingegaan hoe men blessures kan voorkomen en hoe men moet handelen bij bepaalde blessures of ongevallen die zich kunnen voordoen binnen sportverenigingen. Uiteraard komen blessures als verstuikingen, spierblessures en ontwrichting aan bod, maar ook bijvoorbeeld bewustzijnsstoornissen die ook op uw accommodatie kunnen voorkomen komen aan de orde. Heeft u vragen over speciale onderwerpen, geef ze aan de SFB door, dan kan de docent zich daar op voorbereiden. 

Door wie?
De cursus wordt verzorgd door een docent van de Nederlandse Sport Alliantie.

 

Meer informatie of opgeven?
Voor meer informatie of opgave kunt u contact opnemen met Sport Federatie Berkelland, telefoon 0545-476727 of e-mail jwillemsen@sportfederatieberkelland.nl. Deze informatie kunt u ook nalezen op onze website www.sportfederatieberkelland.nl 

Deelnemers kunnen zich tot uiterlijk woensdag 2 februari 2011 opgeven!