U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

23 januari 2011

3 boetes en 5 punten rijker voor heren 2


De geplande vertrektijd was 12.00 uur maar voorafgaand moet er natuurlijk erwtensoep verkocht worden. De tijd tikt door…. 12.05 – 12.10 – 12.13 Ja het 7 koppen tellende team is compleet. We vertrekken. Heeft iemand de pasjes eigenlijk mee, uhhh nee die heeft Leendert en die moet toevallig vandaag met Heren 1 mee. 12.17 uur Het pasje van Leendert even bij de sporthal afgeven en dan kunnen we. Piloot Marcel voorop, en laagvliegend naar Duiven.
Eenmaal in Duiven aangekomen kunnen we direct beginnen met de warming-up. De bidons vullen doet de eerste wisselspeler wel tijdens de eerste set. Bedankt hiervoor want  je krijgt erge dorst van de erwtensoep.
Het begin van de eerste set moeten we maar snel vergeten, we staan 8 -1 achter. Waarschijnlijk door de goede voorbereiding. Eindelijk komen wij aan opslag en we krijgen grip op de wedstrijd. Het probleem wordt bij de tegenstander neergelegd. We winnen deze set met 23 -25.
De daarop volgende sets houden we goed stand en deze worden met een keurige 21-25, 17-25 afgesloten. Een mooi blok van Jesse die de bal binnen de meter op de grond doet stuiteren geeft de tegenstander niet de hoop dat ze ons nog voorbij kunnen gaan. Tijdens de derde set zijn er wel wat misverstanden over de opstelling en worden wij hier 2 keer voor afgefloten. Jammer, maar als de posities weer gevonden zijn loopt allemaal weer lekker.
De vierde set gaan we gewoon verder. Een kleine tip voor Ramon, als de scheids gefloten heeft dat er opgeslagen mag worden mag de bal niet gevangen worden. Deze set wordt met 23-25 afgesloten.
De vijfde plek in het klassement hebben we weten vast te houden. Vol goede moed op naar de koploper VCV.