U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

19 april 2009

Heren 1 sluit met winst af


Ja trouwe lezers, het seizoen zit er weer op. Heren 1 heeft al haar doelstellingen gehaald. Zo moest hoger geëindigd worden dan vorig jaar, gelukt. Meer punten als vorig jaar, gelukt...

En ook moest de tweede helft van de competitie meer punten worden gehaald dan de eerste, ook gelukt.

Met recht kunnen we dan zeggen dat het een zeer geslaagd seizoen is geweest. Of....Het geeft je wel te denken. Een stel mannen, dik op leeftijd, die in de 1e klasse nog bijna meedoen voor het kampioenschap. Dit zegt denk ik meer over de stand van zake van het huidige volleybal dan onze kwaliteiten. Niet dat wij niet kunnen volleyballen maar toch.

Ja en dan die laatste wedstrijd. Gemini. Gemini is deze competitie ingerold. Door omstandigheden die ik niet meer weet konden de heren uit Borculo uit komen in de 1e klasse. Helaas hebben de heren het niet gered. En dat vindt ik jammer. Het is een leuk team met een mix van jong en oud dat zeker de tweede helft leuk begon mee te ballen. Natuurlijk is het ook jammer dat je een team zo dicht in de buurt nu moet inruilen tegen een team dat misschien veel verder weg ligt.
Maar goed, even alle sentimenten aan de kant. De wedstrijd. Je kon merken dat het de laatste pot was. Gert ging bij het inspelen door z'n knie, tenminste dat vertelde die. Wij hebben achteraf het idee dat Gert zijn krachten spaarde voor de avond. Hij zou namelijk nog een belangrijke dart-game hebben in de plaatselijke kroeg. Dus, omdat Gert niet inzetbaar was konden de twee jonge honden het weer proberen, P-P en Luuk mochten weer aan de bak. P-P nam deze taak heel serieus. Hij vergat dat ook zijn knie herstellende was. Dus na twee sets hadden we twee mensen aan de kant met knie-problemen. Luuk heeft de taken van beide heren daarna meer dan voortreffelijk vervuld.

Ach ja de wedstrijd. We hebben gewonnen met 3-1. Maar vraag me niet welke set we nu verloren en welke we gewonnen hebben. Ik weet het niet meer. Dit heeft denk ik meer te maken met de activiteiten na de wedstrijd.

Trouwe lezers, heren 1 wenst u allen een geweldige zomer en hopen jullie dan ook weer te mogen begroeten aan het begin van de volgende ronde.

Het ga uw goed,

Der Alte.