U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

29 januari 2011

Heren 2 zorgt voor eerste punt verlies VCV


Zaterdagmiddag  15.45 stond de wedstrijd VCV – Tornax 2 gepland . Zonder Remco,Bennie en Hans gingen we de confrontatie met de koploper aan. VCV had nog geen set verloren ,ook de wedstrijd in Ruurlo in de eerste helft van het seizoen ging met 0-4 volledig kansloos naar Varsseveld.

 

Na een goede eerste set werd er toch nipt  verloren , vooral door veel eigen fouten. Vooraf was de strategie bepaald van moeilijk serveren en blijven aanvallen , het eerste werd een beetje te letterlijk genomen , het was al moeilijk genoeg om de bal over het net te krijgen.

2e set ging snel voorbij , hier hadden we erg weinig in te brengen , snel vergeten. Ook de derde was matig.

Vooraf was het uitgangs punt om de boys uit Varseveld een setje af te pakken , dat moest dan maar in de laatste set gebeuren. Uitermate enthousiast en fanatiek waren we begonnen , we bleven constant mooi bij VCV in de buurt , bij 24 -23 kregen wij de kans om de set af te maken. Toch moesten we nog 3 punten afwachten  ! Maar de set werd gewonnen , het voelde als een overwinning , ook de  vreugde dans daarna was mooi.

Met het handje schudden werden wij gefeliciteerd , dit was een beetje overdreven ! Als we de eerste set hadden gewonnen  , dan hadden ze hellemaal geen handje meer geschud

Het mooie was dat iedereen gewoon gespeeld heeft , en dat er een super gezellig en fanatiek Tornax team stond. 

Een goede reden om even flink door te zakken , maar ja ! Twee spelers moesten weer zo nodig naar de Graafschap , dus snel naar huis . Naar horen zeggen heeft R..  zelf geregeld dat deze wedstrijd als nog werd afgelast , zodat hij nog even terug kon om een paar pinten te pakken. Leuk team ! 

Groeten,

 

Marcel