U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

5 februari 2011

Winst voor jongens A


Tornax JA1 4-0 longa ’59  setstanden 25-16,25-13,25-23,25,16

Het begon allermaal op een rustige zaterdagmorgen we kwamen de sporthal binnen. En zagen Onne als scheidsrechter!

We begonnen met het net opbouwen. We begonnen warm te lopen enz. en begonnen met de wedstrijd. De eerste set ging heerlijk de pas was niet al te goed net zo als de opslag maar verder ging het goed ballen werden ingeslagen en Tobias had uitgevonden om juist met een rustige manier een goede serie opslagen neer te zetten. Eindstand:25-16. Dat begon al goed we hadden de eerste set binnen en wisten dat we moesten winnen we waren immers met 6 man want rik had zijn teen gestoten aan de deurpost, Sjoerd had open dag en Bernd had ook wat anders, Maar het goed bijzonder goed. We begonnen aan de tweede set van onze missie. Het ging goed maar de opslagen waren niet al te goed. Maar verder ging het wel lekker goede set-up met als gevolg een goede aanval. Eindstand 25-13
 De derde set ging bijna het zelfde als de tweede set alleen gaven we nog wel eens wat dingetjes weg met als gevolg. Eindstand derde set:25-23. We wisten nu dat we de winst hadden behaald en eindelijk een goede wedstijd hadden gespeeld maar toch moesten we nog even voor het laatste punt. De vierde set begon goed hele goede aanvallen goed aansluitend blok. Eindstand vierde set, 25-16.

Eindelijk een verdiende overwinning tegen longa 4-0 de laatste keer dat we dat hadden was de laatste wedstrijd van de jongens B tegen wivoc.