U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

12 februari 2011

Heren 1 heeft offday in Aalten


Zaterdag 12 februari 2011 Bovo Heren 3 – Tornax Heren 1

Uitslag:3-1

Het was me het dagje wel. Zo'n mooi dagje was het dan echter niet. Om maar even te refereren aan het weer. Het was treurig. Een aantal mensen zullen wel weten dat ik in het prachtige buitengebied van 'het bijna altijd mooie' Ruurlo woon. Een 3 kilometer fietsen, dat is niet zoveel natuurlijk. Maar toen ik die 3 kilometer door de motregen fietste heb ik welgeteld, 3 andere levende medemensen gezien. 2 Haalden oud papier op, en die 3e was een of andere gozert die op het voetbalveld liep te 'nordic walken' met 2 cornervlaggen. Met name dat laatste deed mij beseffen dat dit een rare treurige dag was. Toen ik in de regen stond te wachten op andere tekens van leven, en dan wel tekens van leven van het 1ste heren team van de plaatselijke volleybal vereniging Tornax, besefte ik me dat ik ruim op tijd was voor het vertrek en tevens de 1ste, Uniek destijds.

Toen er eenmaal want andere teamleden aankwamen waaien werd er vooral over het weer gepraat. Wat een gezeik eigenlijk. Afijn, we vertrokken met 6 man richting Aalten voor de wedstrijd tegen Bovo. Met 6 man inderdaad, Erik zal iets later komen. En Erik had de shirtjes. Dus toen wij in Aalten waren, was het alsnog ff wachten. Een beetje rommelig misschien, maar de algehele sfeer was gelaten. Tijdens het inspelen werd er iets gesmoesd over de, volgens ons, onreglementaire hoogte van het net. Misschien dat alleen het feit, dat we ons er een beetje druk om maakte, er al voor zorgde dat we iets scherpte verloren.

Of het, het gebrek aan scherpte was, of dat dit gewoon een onverklaarbare offday was. Maar Tornax Heren 1 gaf vandaag 'niet thuis'. Ja Bovo had een iets andere samenstelling als in de wedstrijd in Ruurlo. De 1ste spelverdeler was er dit maal wel, getuige van het feit dat deze alle 4 sets gespeeld heeft en het feit dat deze zijn aanvallers wel wist te vinden maakten het al een stuk lastiger. Zo heel veel werd er sowieso niet gewisseld. Wij konden niet, afgezien van een wissel van spelverdeler en Bovo wisselde eind 4e set alleen de diagonaal speler. Grappig dat die wissel volgens mij verder geen bal geraakt heeft.

De eerste 3 sets werden verloren met 25-12, 25-14 en 25-19. Veel persoonlijke fouten, service fouten, geen samenhang in het spel. Het wou niet, en jezelf gaan lopen opvreten bracht nou ook geen direct voordeel. Des te knapper was het dat we in de 4e set toch het verstand nog weer enigszins op nul konden zetten en dan toch nog in stijl de 4e set konden binnen halen met 22-25.

Nog 1 puntje meegenomen naar Ruurlo dus. Als troostprijsje. De conclusie achteraf was simpel: We hadden alles meegenomen uit Ruurlo, de gehele selectie, de shirtjes, de bidons etc etc, alleen de bezieling ontbrak.

Groetjes,

PP