U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

15 januari 2011

Jongens A gedreven tegen Vios


Op Zaterdag 15 Januari moest Tornax jongens A1 aantreden tegen VIOS Eefde/Gorssel.
De jongens gingen vol goede moed deze thuiswedstrijd tegemoet want er waren wraakgevoelens vanwege het feit dat er de vorige keer 3-1 verloren werd vanwege een partijdige scheids, dus was het de bedoeling dat er gewonnen werd, al is dit vrij moeilijk voor ons team.

Set 1:
De eerste set ging vrij moeilijk en het leek alsof we niet echt wakker waren,  toch hadden we deze set nog bijna gewonnen.

Misschien waren er die avond daarvoor nog een paar biertjes teveel gedronken maar daar weet ik de details niet van. In ieder geval, we gaven veel punten domweg weg en verloren de set met 19-25.

Set 2:
De tweede set ging minder dan de eerste set, misschien kwam dit omdat er een aantal spelers gewisseld waren die lekker in de wedstrijd zaten of misschien was dit wel goed omdat Jan met zijn ogen zag dat deze spelers juist niet in de wedstrijd zaten. De eindstand van deze set was: 16-25 

Set 3:
De helden van Tornax JA hadden er de moed nog in om er een 3-2 overwinning van te maken, er kon nog steeds wraak genomen worden.  Maar misschien hadden sommigen dit gevoel ook niet. In ieder geval liep deze set ook niet zo lekker want ook hier werd verloren met: 16-25. 

Set 4:
De 4de  en laatste set ging tegen de verwachting in zeer goed, hadden we de rest van de wedstrijd maar zo gespeeld! Nu hebben we toch nog een klein beetje wraak kunnen nemen omdat we deze set toch nog met een mooie 25-19 wonnen. 

En dat was de met 3-1 verloren wedstrijd van Tornax Jongens A 1 tegen VIOS Eefde/Gorssel vandaag was de wraak niet zo goed maar de volgende keer zeker wel!