U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

14 februari 2011

Vrijwilligers gezocht voor de Swatch FIVB World tour 2011


De SWATCH FIVB World Tour Beach Volleyball strijkt van 23 tot 28 augustus weer neer in Den Haag. Het is voor de derde keer in de historie dat er een World Tour in Nederland georganiseerd wordt en jij kunt erbij zijn!

Om dit evenement een enorm succes te laten worden moet er veel geregeld en georganiseerd worden. Daarbij kunnen we niet zonder jouw hulp. Tijdens de week willen we dan een beroep doen op jou en je mede leden van de club. Tijdens de week wordt je als team ingezet om alle zaken rondom het (centre) court te regelen. Denk daarbij aan sand leveler, ball retrievers, courtmanagers en scorers. Taken die onmisbaar zijn tijdens het toernooi.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jullie een prachtige week hebben. Tijdens het toernooi hebben jullie de beste plekken aan het veld en naar afloop van de wedstrijd kunnen jullie de shirtjes van de spelers vragen. Natuurlijk verzorgen we alle maaltijden, wedstrijdkleding, drankjes en als je niet naar huis kunt, dan bieden we je een overnachting aan in ons nationaal beachopleidingscentrum “Lindobeach”. Uiteraard is daar voldoende begeleiding aanwezig en samen met de begeleiding vanuit je club maken we er een paar gezellige avonden van. Natuurlijk kan een toernooitje op centre-court niet uitblijven en zullen jullie volleybalvaardigheden vergroot worden door een beachclinic van een echte topper! Jullie ouders ontvangen toegangs bewijzen voor de finale. Wie weet zien ze jou wel als beste team in de finale op het centre-court staan en kom je live op televisie!

Kortom een fantastische mogelijkheid om een weekje te chillen met je volleybalvrienden en vriendinnen. De wereldtoppers van heel dichtbij aan het werk te zien en ook deel mogen nemen aan leuke (beachvolleybal) activiteiten en bij goedkeuring van je school heb je ook direct een maatschappelijk stage!

Wil je jezelf, samen met vriend(inn)en of met je vereniging opgeven?
http://www.formdesk.nl/nevobo/inschrijving_vrijwilliger_FIVB_WT2011