U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

12 februari 2011

Tornax JA1 - Avanti JA1 1-3


Op zaterdag 12 februari werd de wedstrijd tornax JA1 tegen avanti JA1 gespeeld in de vroege middag. De sfeer op de heenreis zat er namelijk lekker in en de motivatie was er volop.

Na de warming-up en het inslaan ging het allemaal nog wel lekker en de set stond op het punt om te beginnen.

Na het startfluitsignaal van de eerste set was er al wel gelijk een dip waardoor we een achterstand opliepen van 5-2. maar de motivatie was nog lang niet verdwenen om te winnen en toen we zagen dat het 5-2 stond wisten we dat we beter moesten spelen. De pasen gingen redelijk na de dip de spelverdelers konden de ballen mooi plaatsen en de aanvallen gingen subtiel en ook hard naar de grond. Na wat mooie punten gescoord te hebben konden we het niet geloven maar, we hadden de set gewonnen met 25-22. de wedstrijd had dus een mooi begin kun je wel zeggen.

Na wat adviezen en aanwijzingen van Jan, begonnen we met een goed gevoel aan de 2de set.

Net als het begin van de eerste set hadden we zogezegd weer een dip. Niks ging op het moment goed de passes kwamen niet aan en als ze al aankwamen ging het bij de 2e of 3e bal wel fout. En wat zo leuk was aan de eerste set dat we wonnen was zo jammer aan de 2e set dat we verloren. Door alles verloren we namelijk met 25-9.

Maar we moesten nu gewoon de set vergeten en goed blijven focussen op de volgende zoals de adviezen ook waren. En het hielp wel want met de loop van de 3e set bleven we hun op de hielen en soms andersom. Het ging gelukkig weer een stuk beter dan de 2e set. Alleen we waren nog niet goed genoeg om te winnen. We verloren de 3e set met 25-20.

Maar nu was de tussenstand 2-1 voor Avanti en dat vond niemand fijn om te weten, we stonden achter en we willen natuurlijk niets liever dan winnen. Daarom met de 3e set in ons achterhoofd gingen we weer met opgeheven kin het veld op. En zoals sommige zeiden “knallen maar”.

Het ging op het begin niet zo soepel met kleine achterstanden elke keer. We liepen 2 a 3 puntjes elke keer achter. En soms hadden we een paar foute dingen maar gelukkig voor ons had Avanti het ook waardoor we nog dicht bij elkaar bleven. Maar toch met een goed gevoel weggaan uit lochem was er vandaag niet bij want de laatste set verloren we nog maar net met 25-22. en dus is de zaterdagmiddag afgesloten met een nederlaag in lochem met 3-1.