U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

23 april 2009

2e verslag Meisjes B - Gemini


17 april 2009 RUURLO

Vandaag werd de laatste wedstrijd gespeeld Tornax b1 - Gemini b1.
Er stond alleen nog de eer om ongeslagen kampioen te worden en dat is gelukt.
Setstanden 25-17 25-15 25-22 en 25-9.

De 1e set ging mooi gelijk op maar aan het eind trokken we de set naar ons toe ( terecht ). Ook de 2e set ging redelijk gelijk op maar we hadden de betere opslagen en waren nu ook sterker. De 3e set was spannend want de dames van Gemini lieten zich niet zomaar weg spelen en bleven strijden maar op het beslissende moment werden we wakker en ook de 3e set was voor ons.
De 4e set hebben we alle meiden net als vorige week laten spelen en de opdracht mee gegeven houd de tegenstanders onder de 10 en net als vorige week is hun dat gelukt (klasse).
Met deze wedstrijd hebben de meiden laten zie dat ze de terechte kampioen zijn geworden strijden tot de laatstse seconde) en dat vinden we als leiding toch top.
Het meisjes B1 team bestaat uit Lotte van Duren, Lotte Wossink, Tara Ramuzat, Inge kleykamp die volgend jaar naar de meisjes A vertrekken en wij wensen hun veel succes toe.
Verder zitten nog in dit team Renate Eenink, Iris Coenraad, Romy Ottens, Sharon van de Kraats en Janine Onstenk.

Namens de dames en trainer Jan Alle Wijma en coach Gerrit Onstenk willen we de ouders die ons tijdens de wedstrijden aangemoedigd hebben bedanken.
Maar de fam Coeraad krijgt een speciaal bedankje want zij hebben ons bij alle westrijden aangemoedigd door de hele achterhoek heen ( BEDANKT ).

Gerrit Onstenk
Ik wens jullie allemaal veel succes en plezier het komend seizoen.