U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

5 februari 2011

Tornax 3 mini's ondanks verlies tevreden.


Op zaterdag 5 februari 2011 stond alweer de derde wedstrijd in de agenda. De dames spelen deze tweede helft van het seizoen nieuw op het spelniveau 5. Dit is erg wennen want het grootste gedeelte van het team speelt nog maar een half jaar volleybal. Over winst wordt dan ook nog niet gesproken.

Bij deze thuiswedstrijd was Dynamo 4 uit Neede te gast. Deze meiden spelen al wat langer volleybal en dat we wel te zien. Nu is ons derde team dit seizoen niet gestart om kampioen te worden, maar om te leren volleyballen. Voor een aantal meiden is de leeftijd gekomen om naar de C te gaan.
Omdat Amber Wopereis een feestje had en Anouk Lettink nog niet was hersteld van haar blessure waren maar vier speler klaar voor de wedstrijd. Omdat niet zeker was of Ronel Klein Wassink niet wist of ze op tijd was en Anne Buunk nog naar een talentenjacht moest, hebben we Diede Jelier gevraagd mee te spelen. Diede speelt bij team 4 op niveau 4.
Genoeg vooraf, nu de wedstrijd. Goed Dynamo was beter en dus we zullen het niet meer over de setstanden 18-33; 18-30; 15-41 en 14-39 hebben. Geen punten dus op het wedstrijd formulier. Maar heel veel pluspunten in het veld.
De spelers waren goed op dreef en waren goed bij de wedstrijd. Anne had bijna alle ballen die de anderen niet hadden. Nathalie Schepers speelde verschillende keren netjes in drieën. Ook waren er een paar fantastische passballen van Ronel. Allemaal goed gedaan.
We halen ook steeds meer bonuspunten door het driekeer spelen. Ook gaan we goed naar de bal en proberen die weer hoog te spelen. Nee, nog niet alles lukt, maar we zijn goed op weg. Voor het einde van de competitie winnen we misschien wel een paar sets in de wedstrijd.

De coach.