U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

5 februari 2011

Tornax 1 mini's krijgt smaak te pakken.


Doen waar jullie goed in zijn en veel plezier maken. Dat waren de adviezen van de coach voor de wedstrijd. Gelukkig kwamen er tijdens de wedstrijd een aantal bij want we hadden toch wat meer hulp nodig dan er vooraf werd verwacht. Maar de setstanden lieten zien dat we toch op de goede weg zijn. 4-0 winst en weer veel geleerd.

Wat kwamen we op zaterdag 5 februari 2011 moeilijk uit de startblokken. In de eerste set van onze wedstrijd tegen Gorssel 1 starten we met een flinke achterstand van 2-8. We wisten dat we goed konden volleyballen dus we vochten ons vol vertrouwen terug in de strijd en wisten de eerste set net te winnen met 25-23. Daarna lieten we zien wat we waard waren en konden met zowel bekeken als sprankelend volleybal de gasten uit Gorssel aftroeven. In de tweede set was het vooral de bekeken acties die de doorslag gaven. Het verschil in niveau liet zich in de uitslag zien. We wonnen met 25-13. In de derde set waren we eigenlijk iets te veel aan het proberen en onze tegenstanders kwamen op een gegeven moment aardig opzetten. Onmogelijke ballen toch hard willen slaan is niet altijd mogelijk. We gaven in deze set nog een flink aantal punten weg en we de set eindigde met een winst van 25-19. In de laatste set werd het motto: ‘Nu gaan we scoren!’ Dan is het bijna jammer dat de tegenstander dit in een aantal gevallen voorkomt. Toch haalden we er een maximale score uit van 25-12.
Gelukkig een wedstrijd waar we het volledige aantal punten binnen haalden en nog een flink aantal leerpunten hebben ontdekt. Daar gaan we de komende weken op trainen om nog beter en constanter te zijn. En het is te hopen dat we er vanaf de eerste punten in de eerste set zullen staan.

De coach.