U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

15 februari 2011

Verslag Gemini 1 – Tornax 2, niveau 5 mini’s. Datum 12-02-2011


Een uiterst belangrijke spannende wedstrijd. Gemini staat bovenaan met 2 wedstrijden meer gespeeld. Een groot deel van het verslag komt van onze supporters op de tribune.....
... spanning op de tribune!! Waarom?

Julia heeft haar knip niet in... moeder wordt gek.

...Waar is de mascotte? Deze ligt te liggen in de kleedkamer, vergeten. Niemand mist de trouwe supporter Cruslie. Tot aan de yell. Dan moet Tessa sprinten om de mascotte alsnog te halen. Marloe moet nog even plassen... Moeder Groot Enzerink bekommert zich over "papa-beer".

 

De eerste set ging lang gelijk op.  En wordt gewonnen met 38-40. Súperrr-spannend. Vlak voor tijd, de laatste opslag... Lieke maakt de laatste 2 beslissende punten.

 

De tweede set stonden de meiden nog na te genieten van de eerste set. Qua fanatisme in ieder geval. Pas op het eind kwamen ze er weer een beetje in en konden ze nog wat punten meelopen. Maar wel VÉT verloren met 45-24.

 

Derde set. De meiden zijn er weer. Helemaal wakker en in topvorm. Ook op de tribune worden de ouders / supporters wakker. Qua lawaai beginnen ze het te winnen van de Gemini harde kern. Maud kan het niet aanhoren en loopt er bij weg!!

In het veld is geen winnaar te zien. Het gaat gelijk op. De ouders schreeuwen dapper door. En tellen telkens, Eééén.. twééhéé...drrrie!!

Het is in het veld errug spannend. Tornax wint de set met 36-37.

 

Vierde en laatste set. Wederom erg spannend. Het kan weer alle kanten op.... Maar welke? De teams zijn gelijkwaardig. In het begin is er een verontrustende achterstand van 6 punten. Dat wordt rechtgezet en zelfs omgedraaid naar een voorsprong van 5 punten. Het lijkt de goede kant op te gaan. Vlak voor tijd komt Gemini terug tot 40-41. De opslag is aan Gemini. De bal wordt goed verwerkt, er wordt 3x gespeeld, maar dat doet Gemini ook, Toch is het beslissende punt voor ons. Eindstand 41-44.

 

Met drie sets gewonnen en één verloren betekent dat in niveau 5 taal: 2-6 overwinning.

Zwaar bevochten en goed gespeeld. Vooral het 3x spelen (levert een extra punt op) ging erg goed.

 

Groetjes Tessa en René en de redactionele inbreng van de ouders / supporters.