U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

6 maart 2011

Eerste punt voor mini Tornax 3.


Al weer de vijfde wedstrijd op niveau 5 voor dit team dat net is begonnen met volleybal. Tot nu toe zijn de resultaten nog niet  gekomen. Toch zijn sommige spelers zo enthousiast dat ze al om 10.15 uur bij de sporthal stonden. Dit terwijl we pas om 12.15 uur moesten spelen. Deze gedrevenheid heeft ons wel van de nul afgekregen. Hoe ....? Lees snel verder.
Onze tegenstander van deze zaterdag was Kerkemeijer Gemini 2 uit Borculo. Ze hadden veel supporters meegenomen. Dit maakte het ook nog gezellig. Vanaf het begin ging het vooral om de pass. We spraken af dat we de onderarm techniek vooral hoog zouden spelen zodat we alle tijd hadden om de bal goed te spelen. Dit lukte een flink aantal keren goed. We hadden in de eerste set wel drie bonuspunten gescoord met het in drieën spelen. Gemini kon dit een stuk beter dus zij wonnen de eerste set met 17-37.

In de tweede set liep het aan onze kan iets beter. We haalden wel 22 punten. Hiervan waren een aantal goede opslagpunten maar ook werd voorzichtig ook weer in drieën gespeeld. We spraken daarbij af dat we mee bovenhands zouden spelen. Hierdoor kan je de derde bal goed in het veld van de tegenstander mikken. Helaas hadden de meiden uit Borculo in de tweede set 36 punten en wonnen dus weer.

In de derde set zat het bij ons team niet mee. We kwamen niet goed in ons spel. We wilden wel graag maar het lukte vaak niet. We zullen hier verder maar niet meer over praten. We verloren met 20-39.

De laatste set begon al heel anders. We begonnen met een voorsprong. En tijdens deze set maakte vooral Gemini de fouten. We liepen we een stukje achter halverwege de set maar toch was de afstand net echt groot. Aan het eind van de set kwam Tornax ineens sterk opzetten. Goede opslagen en een aantal bonuspunten achter elkaar. Toen de scheidsrechter voor de laatst3e keer op haar fluitje blies stond 27-27 op het scorebord. Een prachtig gelijkspel in deze set. Hartstikke goed gedaan  en eindelijk van de nul af. Laten we eraan werken om deze lijn door te zetten en nog veel meer punten binnen te halen.