U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 maart 2011

Heren 2 - Grol en hoe het verder ging


………. hij wakkert wordt in een iets te warme sporthal waar de meisjes A1 van Tornax nipt heeft verloren van Grol meisjes A met 2-3. Een zeer gemotiveerd Grol heeft net flink de grond van de sporthal gekieteld en is er helemaal klaar voor. Tornax heren 2 heeft ook wel wat laten zien maar ………. het was nog niet echt overtuigend.

Ze staan dus niet voor niets op de tweede plaats. In de eerste set was er een gelijk opgaande strijd en werd aan beide zijden bij vlagen heel goed gespeeld en hadden beide teams soms moeite met de nethoogte en de grootte van het veld tijdens de opslag. Aan elkaar gewaagd en vooral ook mooie strijd in flinke ralleys met reddingen en geluk aan beide zijden. Het zal de lezer niet verbazen dat de strijd pas begon bij de 20 punten en daar kwamen beide teams ongeveer gelijktijdig aan. Ook bij 25-25 was de strijd nog niet gestreden en door wat geluk aan de zijde van Grol trokken zij deze set met 28-26 naar zich toe.
Positief over het vertoonde spel en de inzet van onze mannen, werden dezelfde 6 weer het veld ingestuurd. Het beeld van de wedstrijd veranderde niet. Het bleef een gevecht van twee teams die flink tegen elkaar opgewassen waren. Tornax had in het begin van de set flink de overhand en nam goed afstand. Deze voorsprong bleef tot de 20 punten en toen kwam Grol langzij door een aantal fouten in de verdediging en servicepass van Tornax.
De spelverdeling van Grol was inmiddels in andere handen overgegaan en dat Grol kreeg daardoor steeds meer mogelijkheden. Er was voor Tornax in deze set geen eer te behalen en weer ging de set naar Grol. Deze keer met 25-22.
Het is niet leuk te zeggen maar het scenario was de derde set niet anders. Een voorsprong gedurende de hele set tot de 20 punten. Vervolgens de set weer uit handen geven. Deze keer met 25-21. Rest ons nog de vierde set. Was hier nog een puntje voor de eer weg te halen? We hadden het in de eerste drie sets wel verdiend. Deze keer liep de set anders. Geen positieve stand in het begin. Geen achtervolgend Grol. Grol nam het initiatief vanaf het begin en we zagen de afstand steeds oplopen. In het begin hadden we veel moeite met een keiharde topvolley service en daarna was het vooral de pech in de afwerking van de ralley. We moesten toestaan dat er geen close finish was deze keer. Grol trok ook deze set naar zich toe en wel met 25-16. We kijken terug op een goede wedstrijd met een betere tegenstander.

Gelukkig! ………….. weer met beide benen op de grond.]';