U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

2 april 2011

Heren 1 verliest in eigen huis van Vios Eefde


Zaterdag 2 april 2011 Tornax Heren 1 – VIOS Eefde Heren 1

Uitslag: 1-3

Een wedstrijd om naar uit te kijken. Dat was het, de nummer 4 tegen de nummer 3 van de ranglijst, Tornax – Vios Eefde. De stand doet er dan niet meer zo toe, Dynamo is al kampioen(gefeliciteerd mannen), het gaat nergens meer om. Maar het is en blijft een leuk affiche. Ook omdat Vios een ploeg is die graag wil volleyballen en blijft volleyballen biedt dat ook perspectief voor een mooie wedstrijd. Afijn.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Achteraf had het wel wat beter gekund. Maar goed, ik zal proberen deze journalistieke bijdrage wat minder egocentrisch op te bouwen dan normaliter. Om op deze manier het aantal 'klanken van teleurstelling' sterk te verminderen. Iets wat ik al enigszins geprobeerd heb om te verwerken tijdens het kampioenschapsfeestje van Dames 1 gisteravond/nacht. Aan mijn fysieke(en mentale) gesteldheid viel te zien dat het wel gezellig was. En na dat, en na een uit-brak-procedure van: Een middagje sleutelen en de slappe lach hebben van de journalistieke bijdrage van de puike wedstrijd van mijn Jongens A gisteren. Is het nu tijd voor een vlotte reflectie van gisteren.

En dat gaat even heel erg zakelijk. Heb er immers nog duidelijk flink de smoor in.

...<totaal geen inspiratie>...

Wegens het ontbreken van Erik hebben we , de man van grote hoogte, Aad van heren 2 laten invliegen om de rol op de middenpositie over te nemen. André was tevens ook niet helemaal lekker in orde dus we waren met 6 fitte spelers. Min of meer. We begonnen vrij goed, netjes spel en we konden goed opboksen tegen Vios. We liepen in 1ste instantie ook nog uit. Vervolgens vielen een aantal ballen net verkeerd waardoor het spelbeeld omsloeg. Vios nam de leiding in deze set en schreef deze dan ook op zijn conto. 22-25.

We waren nog niet eens zo heel slecht aan het ballen maar een bepaald gevoel gaf aan dat iets niet lekker zat. In de 2e set werd dit alleen maar erger. Over het ontbreken van functioneel volleyballen gesproken. 19-25 in de 2e set en 14-25 in de 3e set. Met name die laatste was helemaal zuur. Gekke dingen. De laatste set leek Vios was weg te zakken en die kregen even geen poot aan de grond. Deze set pakten we dan nog met 25-17. Tja, noem het mooi meegenomen, noem het nietszeggend.

Morgen maar weer fijn trainen, tijd voor bezieling, en dan zaterdag middag richting Zevenaar voor de ontmoeting met Labyellov Heren 1.

Groetjes,

PP