U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

2 april 2011

Meisjes B1 te sterk voor Vios


De wedstrijd van ons (de MB1) was weer een groot succes. VIOS Eefde werd dik ingemaakt door ons. Eindelijk weer een 4-0 overwinning voor ons.

Toen ons hele team eindelijk  compleet was, bleek dus dat we nog lang niet op ons veld konden. Het team hiervoor was nog een kampioenswedstrijd aan het spelen. Nadat het andere team eindelijk van ons veld af was en wij dramatisch ingespeeld hadden, waarbij alle ballen alle kanten opvlogen, konden we beginnen.

De 1e set ging best goed. Omdat Tessa t. B. ervoor gezorgd had dat wij de opslag hadden, kon Evelien er direct op los slaan. Iedereen zat vol energie, alleen de passen konden wel wat beter geplaatst. Maar gelukkig waren de set-ups toch mooi opgezet, waardoor er punten gemaakt konden worden door onze aanvallers. Dit leverde ons dus de overwinning van de eerste set op met 25-22.

Op naar de 2e set. Hierin had VIOS Eefde het een beetje opgegeven, zodat wij makkelijk de punten binnen konden halen. Door een paar kleine foutjes kreeg de tegenstander toch nog wat punten te pakken. Maar gelukkig vochten wij hard door en hebben we deze set dik gewonnen met 25-13.

2 sets hadden we dus al binnen. Voor de 3e set werden we nog even goed toegesproken door onze lieftallige coaches Annemiek en Karlijn, dat we het nu niet weg moesten geven. We werden gechanteerd door de overheerlijke snoepjes van Karlijn, zodat wij er weer vol tegenaan konden. Dat hadden we wel nodig ook, want we bleken aardig ingekakt te zijn. Door weer een paar kleine foutjes liep de tegenstander in en stond het 16-14 in het nadeel van tornax. Door veel wissels en time-outs (om de tegenstanders uit concentratie te brengen) van onze lieftallige coaches Annemiek en Karlijn liepen we weer in. (ook door tijdens een time-out een paar snoepjes van onze lieftallige Karlijn.) Terwijl onze Tessa W. de wedstrijd van de jongens mee zat te kijken, vochten wij gelukkig hard door. Onze coaches stonden te juichen aan de kant, en het werd uiteindelijk 25-21 in het voordeel van tornax.

Gewonnen hadden we dus zeker al. Alleen nu moesten we nog een 4e set spelen. Nu besloten we om er echt voor te gaan. Maar VIOS Eefde wou nog wel graag een punt pakken. Ze probeerden nog terug te komen toen wij voorstonden, maar dat is ze niet gelukt, want wij waren sterker en hebben deze set dus gewonnen met 25-18. We hebben dus gewonnen met
4-0 van VIOS Eefde.

Groetjes van Yvette en Juliët die zich aan het vervelen waren tijdens geschiedenis.