U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

28 mei 2011

Ouder-kind toernooi succes


Afgelopen donderdag 26 mei vond wederom het jaarlijkse ouder-kind toernooi van de mini-afdeling plaats. Elk jaar vormt dit voor de jongste spelers van de vereniging de afsluiting van het volleybalseizoen. De spelers van niveau 1 tot en met 6 mochten allemaal hun ouders meenemen om met ze een aantal wedstrijdjes te komen volleyballen. En aan het aantal aanmeldingen te zien, waren niet alleen de spelers razend enthousiast, ook de ouders wilden graag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Iedere speler speelde op zijn of haar eigen niveau dat afgelopen seizoen gespeeld is. Eigenlijk stond maar één zaak centraal, plezier maken. En het plezier was er zeker! Allereerst werd er gestart met mixteams van spelers en ouders. Er ontstonden hechte teams, waarin er goed samengewerkt werd. Maar veelal waren er ook erg jonge “trainers” en “trainsters” die hun ouders nog wel even vertelden dat ze die ene bal toch wel hadden moeten hebben, of dat er nog even gewezen werd op een gemaakte fout. Daardoor was ook regelmatig te horen: “Mam!” of “Pap!”. Dit leverde erg leuke situaties op.

Ouder-kind 2011Op de helft werden de rollen omgedraaid. De rivaliteit zou ineens zeer sterk toenemen, want de spelers gingen het opnemen tegen hun ouders. Dit zorgde voor een hoop spektakel. De kinderen waren erop gebrand om hun ouders te verslaan, want dit zouden ze dan thuis nog lang kunnen noemen! Echter moesten de meeste spelers aan het einde van de wedstrijdjes toch concluderen dat papa of mama gewonnen had. Maar voor de spelers is het natuurlijk een grote troost dat ze nog erg jong zijn, en dus nog alle tijd hebben om een echte volleyballer of volleybalster te worden.

Aan het eind werd er nog afscheid genomen van assistent trainer Mark. Hij heeft ons de afgelopen jaren verdienstelijk geholpen. Maar aangezien dochter Danique de mini-afdeling verlaat, is het logische gevolg dat dit ook voor Mark geldt. Mark bedankt!

Het toernooi werd uiteindelijk afgesloten met iets te drinken en wat lekkers erbij. Wij kijken in ieder geval tevreden terug op deze leuke avond!

Trainers Mini-Afdeling