U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

17 mei 2009

Activiteiten mini's


Beste mini leden en ouders,

 

We gaan zo langzamerhand naar de afsluiting van dit seizoen. De toernooien en competitie zijn afgelopen en er zijn mooie resultaten behaald.

Zo aan het eind van dit seizoen schuiven er kinderen door naar een volgend

niveau of blijven nog even oefenen op het niveau waar we net begonnen zijn. Ook zijn er mini’s die doorschuiven naar de jeugd, omdat ze de minileeftijd ontstegen zijn.

Buiten deze gegevens om hebben we nog een aantal activiteiten die we graag willen organiseren.

In deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van de laatste activiteiten in de maanden mei en juni, zodat jullie alles op een rijtje hebben en de agenda’s even bij kunnen werken.

 

Donderdag 14 mei
Trainen alleen de mini’s niveau 3 t/m 6. Vanwege de verjaardag van Erna Leunk (trainer) en de dochter van Anita (trainer) en afwezigheid van de hulptrainers konden we de training helaas niet door laten gaan van de mini’s in niveau 1 en 2.

LET OP: HET TOTALE NIVEAU 2 TEAM VAN DIT SEIZOEN IS OVERGEGAAN NAAR NIVEAU 3, DUS JULLIE TRAINEN DEZE DONDERDAG WEL!!!

 

Donderdag 21 mei
Hemelvaartsdag = alle mini’s vrij

Donderdag 28 mei
Instuif training (zie uitnodiging op de tweede pagina van deze brief)
LET OP: ALLE MINI”S TRAINEN DAN SAMEN VAN 17.30 — 18.45 UUR !!!!!

 

Donderdag 4 juni
Ouder- kind toernooi

LET OP: ALLE MINI”S TRAINEN DAN SAMEN VAN 17.00 — 18.30 UUR !!!!!


Er komt zoals elk jaar weer een ouder-kindtoernooi! Het ouder-kindtoernooi is op 4 juni. De tijden zijn van 5 uur en het is om half 7 afgelopen. Het zou erg leuk zijn als jij ook mee zou doen. Iedereen mag zijn/haar ouder(s) meenemen. Neem gezellig je vader, moeder, broer of zus mee om mee te doen aan het toernooi.

We gaan samen de warming up doen en dan in toernooivorm tegen en met elkaar volleyballen op eigen niveau. U hebt eventueel op 28 mei al kunnen zien hoe het circulatievolleybal in elkaar steekt….. en er zijn oplettende scheidsrechters om alles eerlijk te laten verlopen.
We vragen u wel via de mail aan te melden, zodat we een indeling kunnen maken. We hopen op veel deelname. Mocht je het vergeten zijn om op te geven is het geen probleem om gewoon aan te sluiten die dag.

 

Zaterdag 13 juni
Afsluiting mini seizoen met een miniuitje.

Van 13.00 uur tot 16.00 uur gaan we iets gezelligs doen met z’n allen. Daarbij verzamelen we ons om 13.00 uur bij de speeltuin op het Loo. Zorg daarbij voor makkelijke schoenen en kleding gepast op het weer. We willen vragen of jullie zonder fiets bij de speeltuin willen komen, want om 16.00 uur vragen we de ouders de kinderen op te halen bij Pannenkoekenboerderij de Heikamp.
De kinderen krijgen wat te drinken en wat lekkers, maar een echte maaltijd zit er niet bij in begrepen, dus zorg dat je buikje al wel gevuld is als je komt.

Wil je je ook even opgeven bij Erna voor deze activiteit? Mocht je het vergeten zijn is het geen probleem om gewoon aan te sluiten die dag, maar een richtlijn is wel handig voor ons.

 

Zomervakantie van 14 juni t/m 23 augustus. In de zomervakantie zult u de eerste brief van het nieuwe seizoen ontvangen via de mail. Dus houdt het in de gaten.

 

Als laatste rest mij nog 1 ding:

Dit is voorlopig de laatste brief die ik zal versturen, omdat ik met de zomervakantie met zwangerschapsverlof ga, maar we hebben een waardige minicoördinator gevonden en wel : Heidi Bosch, die jullie in samenwerking met het hele miniteam van verdere informatie zal voorzien.

 

Stuur uw aanmeldinen voor ouder-kind toernooi en miniuitje naar Erna Leunk-Beeftink via het mailadres: ernabee@xs4all.nl