U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

4 oktober 2011

Week van de scheidsrechter


Nog even en het is zover! Van 7-16 oktober wordt de Week van de Scheidsrechter gehouden. Zij verdienen het om eens extra in de schijnwerpers gezet te worden. De scheidsrechter is onmisbaar op het veld. Zonder scheids, geen clubwedstrijd. Het zijn vrouwen en mannen met passie voor het vak.

Tijdens de Week van de Scheidsrechter worden landelijk activiteiten georganiseerd bij veel sporten voor scheidsrechters. Naast landelijke acties is het streven dat zoveel mogelijk clubs meedoen aan deze week.

Een actie die wij als Nevobo graag ondersteunen en waarbij we de scheidsrechter graag in het zonnetje zetten. Wij vertrouwen erop dat in deze week alle spelende teams deze actie ook ondersteunen. We roepen ieder team van elke vereniging op (maar ook elk bestuur van de vereniging) een gebaar te maken en de waardering voor het werk van de scheidsrechter concreet te maken. Een bloemetje, een yell speciaal voor de scheidsrechter, een wedstrijd zonder commentaar, een ludieke actie, publiek een ovatie laten geven. Voor meer tips en ideeën, kijk op een speciale website (www.scheids.nl) voor scheidsrechters. De Week van de Scheidsrechter heeft ook een eigen Facebookpagina. Op deze pagina kunnen verenigingen hun activiteiten en tips met elkaar delen.