U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

5 oktober 2011

Dames recreanten op 27 september 2011 weer gepromoveerd


Na vorig jaar 2 van de 4 toernooien te zijn gepromoveerd en 2 in dezelfde poule te zijn gebleven, zijn we aan dit toernooi begonnen met als doel om in deze poule (ondertussen al poule F) te blijven en vooral niet te degraderen Het was ontzettend warm in de hal in Borculo.
De eerste wedstrijd moesten wij voor een scheidsrechter zorgen en tevens tellers, dus we waren allemaal al zeer op tijd aanwezig. We zijn aan onze eerste wedstrijd goed begonnen en hebben beide sets ook winnend afgesloten. Dit was voor ons allemaal een aardige opsteker. Ondertussen waren er nog een paar supporters gekomen om ons aan te moedigen.
Na een kopje koffie te hebben gedronken zijn we dus vol goede moed aan de tweede wedstrijd begonnen. We hebben met z’n allen hard gewerkt en het liep allemaal lekker, ondanks dat het ons vele zweetdruppels kostte (zowel letterlijk als figuurlijk)hebben we beide sets dan ook weer winnend afgesloten. Hierna begonnen we toch al wel een beetje aan bittergarnituur te denken, maar we moesten toch eerst maar eens zien wat de laatste wedstrijd ging worden.
De eerst set liep het allemaal nog wel lekker en werd ook gewonnen maar de laatste set was het gebeurd en moesten we steeds tegen een achterstand aan kijken die steeds groter werd. Helaas werd deze set dus ook verloren, maar ondanks dit verlies stonden we toch op de eerste plaats en zijn gepromoveerd naar poule E. De volgende wedstrijden zijn 25 november 2011 in de sporthal in de Veldhoek

1 van de dames recreanten