U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

6 november 2011

Dames 1 pakt 4 punten!


Wedstrijd Tornax D1 - Wivoc D1 (3-1)

 

Zaterdag 5 november, de wedstrijd tegen wivoc stond op de planning.
We hadden wel wat goed te maken, zeker ten opzichte van vorige week tegen Gemini.
We hebben helaas nog steeds een geblesseerde Mir. Maar kregen steun van Ineke, die ons wel wilde versterken.

De dames van Wivoc attendeerden ons er al op dat we op moesten schieten, en dat de wedstrijd wel echt 16:00 moest beginnen. We beetje verbaasd gingen we dan maar lekker warm lopen en inspelen. 
Daarna kon de wedstrijd dan echt beginnen. Het liep niet helemaal zoals gewenst, zeker niet bij mij. Pass, aanval, opslag, eigenlijk ging alles mis. Deze set verloren we dan ook.
Anneloes kwam er in voor mij, en die speelde echt lekker en zat er goed in, alles ging weer goed, en deze set wonnen we ook.
We bleven in de zelfde opstelling staan, niet zo gek natuurlijk, hoe fel de tegenstander eerst was, waren wij de 2e set. En hoe lam wij de 1e set, waren hun dat de 2e set. De rollen waren omgedraaid, en dus moesten we de set naar ons toe halen. Dat gebeurde, het ging weer lekker. En het werd 2-1. 
De 4e set, ging aan het begin lekker, en ik zei nog, dit wordt de eerste gewonnen wedstrijd met 3-1 ipv 3-2.. Dit ben ik vergeten af te kloppen. De voorsprong was eerst groot, maar Wivoc kwam steeds dichter bij, totdat we gelijk stonden en hun daarna zelfs voor kwamen. Anneloes had last van haar knie en toen werd ik er nog even ingewisseld. We trokken deze set 'gelukkig' naar ons toe. Lekker 4 punten gepakt, 5 had er zeker in gezeten, maar dat kunnen we weer meenemen naar de trainingen.

Gisteravond een gezellige avond gehad met het team! Ik zeg, voor herhaling vatbaar dames!

 

Groetjes,

Marieke