U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

12 november 2011

Eerste volle winst voor MC1


Op zaterdag 12 november stond de wedstrijd tegen AAA Bovo uit Aalten op het programma. De meiden hadden er veel zin in en stonden al een tijdje te trappelen bij de sporthal. De sporthal was in een grote middelbare school vlak bij het station. Een mooie sporthal die wel erg felle kleurtjes had. Tanja had nog voor wat lekkers gezorgd omdat ze jarig was geweest. Volgens mij zijn de vijf punten die we in Aalten hebben opgehaald in de kofferbak van de auto van de fam. Schepers mee terug naar Ruurlo genomen. Hieronder het verslag van de wedstrijd van Anne.

De 1ste set waren we niet wakker, daardoor gaven we veel punten weg. het was wel een spannende set. We hebben op het randje gewonnen met 27-25.

De 2de set hebben we beter gevolleybald. toch was het deze set ook weer heel spannend. we bewogen nog niet zo goed. toch hebben we gewonnen met 25-22.

In de 3de set ging het heel goed. Daniek had een hele mooie opslagserie. Ze heeft wel 12 punten gescoord met deze opslag. ook deed ze 2x de sprongsurf. we mogen haar nu wel 'Daniek de surfer' noemen!nwe hebben deze set dik gewonnen met 25-6.

In de 4de set stonden we eerst nog achter maar daarna haalden we ze wel weer in. deze set hebben we goed samen gespeeld en goed gevolleybald. we hebben deze set gewonnen met 25-15.

groetjes Anne.