U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

19 november 2011

Gehalveerd Dames 1 pakt 4 punten


Vandaag begonnen we met lichte angst, maar vooral met veel strijdlust. We speelden thuis tegen WEVOC. Zij staan met 1 puntje net boven ons. Het motto van vandaag: Elk gewonnen punt is er 1. Aangezien, helaas, Lisse ons vanaf de kant moet bijstaan en Marieke én Maria afwezig waren, waren we nog met vijf speelster over. Gelukkig wilden Ineke, Marjolein, Renate en Evelien ons een handje helpen en hadden we opeens drie wissels. Die luxe hebben we nooit. Maar na onze vorige wedstrijd (die we opmoesten geven) wilde we zeker zijn. Ik speelde namelijk mijn eerste wedstrijd na mijn blussure weer, dus dat was ook nog afwachten.

Vol goede moed begonnen we aan de eerste set. We begonnen met onze vijf en Ineke. Eigenlijk liep alles goed. We zetten veel druk en onze pass liep lekker. We konden veel aanvallen en de set trokken we al snel naar ons toe.

De tweede set kwam er vanaf de tegenstanders meer druk en begon alles aan hun kant beter te lopen. Zij hadden wat wissels doorgevoerd en kwamen meer aan aanvallen. Toch konden wij deze set winnen, want wij hadden gewoon meer aanvalskracht.

De derde set begonnen wij fouten te maken. De pass liep niet zo lekker meer en er werd meer gerommeld. Daarnaast maakten we ook meer opslag fouten. Deze set verloren we net.

Het begin van de vierde set was het belangrijk om ons ritme terug te vinden. Gelukkig begonnen met al snel met een goede voorsprong van 4-0. Maar naarmate de set verliep, begonnen beide teams te vechten. Wij stonden voor, maar rond de 20 kwamen we gelijk. Gelukkig scoorden wij het eerste punt en konden we dat verder afmaken.

We wonnen terecht van de dames van WEVOC. Erg jammer dat we een setje hebben laten liggen, maar met alle afwezigen een goed resultaat. Helaas kwamen Evelien en Marjolein niet aan spelen toe. Hopelijk de volgende keer!

Onze volgende wedstrijd is op zaterdag 3 december in Ruurlo om 16.00!

 

Groetjes Mirjam