U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

3 december 2011

Dames 3 koploper !


Vorige week wisten met maar 1 set goed spel een 4-0 overwinning binnen te slepen. Deze week was de tegenstander Revoc dames 2. Een ploeg die onderin de competitie bivakkeert. Dus een mogelijkheid om te tonen dat we tegen een mindere tegenstander ook goed kunnen spelen.

Nu spelen we al een paar weken zonder onze vaste spelverdeelster Hilde. Hilde was er vandaag weer voor het eerst bij en speelde 1 set. In de andere sets verdeelde Romy als spel.

En in de eerste set liep het gewoon goed. We scoorden punten de tegenstander maakte zelf maar 3 punten. De overige punten kregen ze van ons kado (foute opslagen en netfouten). In de tweede set maakte Hilde haar opwachting en ook in deze set kregen de Dames van Revoc geen schijn van kans. We speelden 'eindelijk' ons spelletje tegen een mindere tegenstander en bleven dit doen.

In de derde set verdeelde Romy weer het spel en ze deed dit meer dan uitstekend. We gaven minder weg aan de tegenstander en 25-6 was het eindresultaat. 3 sets gespeeld en 3 sets goed gespeeld. Het zal toch niet gebeuren dat we dit 4 sets achter elkaar vol kunnen houden ??

Het antwoord is nee, in de vierde set gingen we ''kranten''. Maar net als vorige week wisten we een echt grote achterstand (ik geloof 19-11 ofzo) weg te werken. We zaten, om in voetbaltermen te spreken, duidelijk niet hoog in de concentratie en het 'laufpensum' was ook niet echt top meer. Gelukkig lieten we de set niet meer lopen en een mooie 4-0 konden we op ons konto bijschrijven.

En wat schetst mijn verbazing; de koploper KSV uit Vragender verloor met 3-1, waardoor Tornax dames 3 de trotse koploper is van de derde klasse M!! Dames, ik ben trots op jullie. Nu het nog volhouden tot het einde van de competitie.