U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

13 december 2011

Grote Clubactie groot succes!


Tornax deed dit jaar voor het eerst mee met de Grote Clubactie. En dit niet zonder resultaat. Mede dankzij de inzet van jullie als leden, hebben wij een mooi bedrag kunnen toevoegen aan onze clubkas.

 

Toen wij, als commissie, dit jaar voor het eerst bij elkaar kwamen, hadden wij als doel gesteld 200 loten te willen verkopen. Al snel bleek deze inschatting veel te laag te zijn. We hebben in ons eerste jaar namelijk 841 loten verkocht!! Een meer dan geweldig aantal en we zijn hier dan ook enorm trots op!

Om de verkoop van loten extra te stimuleren zijn er twee prijzen in het leven geroepen. Een MP3 speler voor de beste verkoper onder de mini's, dit is gewonnen door Tess Dolphijn en 2 bioscoopbonnen voor de beste verkoper van de jeugd, dit is gewonnen door Tessa Vredeveld. De meisjes C2 hebben als team de meeste loten verkocht en hebben daarvoor een rek met bidons gekregen. Op de foto's hieronder is te zien dat de winnaars in het zonnetje worden gezet.


Wij willen de leden, maar zeker ook de trainers, bedanken voor hun inzet en het goed laten verlopen van de actie. De Grote Clubactie zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen en we hopen dan opnieuw van jullie inzet gebruik te mogen maken. Op naar de 1000 loten!