U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 december 2011

Dames 1 doet goede zaken voor de winterstop!


Afgelopen zaterdag 10 december hebben wij gespeeld tegen Des D1 uit Angerlo. We moesten ons dit keer met z’n 7’en redden, omdat Lise nog steeds ‘uitgeschakeld’ is en Danielle lag thuis onder de wol. We hadden gelukkig versterking gekregen van Laura. Ook hadden wij geen coach tijdens deze wedstrijd.

 

We hadden geen idee wat we moesten verwachten en stapten dus neutraal de wedstrijd in. Met inslaan zagen we al wel dat de tegenstander aardig wat aanvalskracht in zich had. Maar ook wij waren lekker aan het volleyen.

De eerste set moesten we even inkomen. De tegenstander had een sterke serve. We stonden 4-0 achter. Toen eenmaal de pass goed ging konden wij de punten pakken. Annelies hield de tegenstander achter ons door een mooie opslag serie van 16 punten. We hebben de set goed afgemaakt en was dus ook met 9-25 voor ons. Toen kwam de 2e set. Ook deze verliep goed en vrij snel en was uiteindelijk met 14-25 voor ons.

De ‘beruchte’ 3e set werd de tegenstander strijdlustiger en lieten zich niet zo maar wegspelen. Ze kwamen steeds dichtbij, maar uiteindelijk bleken wij alsnog de sterkste te zijn en wonnen wij ook de 3e set met 22-25.

Wat zou het leuk zijn als wij voor het eerst in de 1e klas een wedstrijd winnen met 4-0! En ja hoor, het is ons gelukt! De 4e set was ook voor ons met 22-25. Het was een leuke pot en Des is zeker een waardige tegenstander. Hopelijk zijn we de volgende wedstrijd weer compleet en kunnen we verder gaan knallen in de competitie! Voorlopig zijn wij blij met onze 4e plek.

Onze volgende wedstrijd is 14 januari om 16.00 in Ruurlo. Onze tegenstander is dan Smash.