U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

29 december 2011

Trainersbijeenkomst 11 januari


Op woensdag 11 januari 2012 wordt door de Technische Commissie van v.v. Tornax een trainersbijeenkomst gehouden in onze sporthal. Het thema zal zijn:

Bovenhandse techniek

We hebben de Ruurlose trainer HENRY GEERDINK bereid gevonden die deze thematraining voor ons te gaan verzorgen. Henry zit al een lange tijd in het volleybaltrainersvak en heeft veel trainingen gegeven aan de jeugd van o.a. Orion uit Doetinchem en traint nu de jeugd van WSV uit Warnsveld.

Henry Geerdink zal aan de hand van de leerlijn van de NeVoBo stap voor stap de bovenhandse techniek doornemen en een aantal keywords introduceren die het coachen en trainen van jeugd en senioren vergemakkelijken. Tevens zal hij tips geven over de manier van trainen en de positie en houding van de trainer in het trainingsveld.

De thematraining start om 19.00 uur waar we eerst met de C jeugd de primaire stappen van de bovenhandse techniek zullen doornemen. Na een korte theoretische onderbouwing om 20.00 uur zullen vanaf 20.30 uur de vervolgstappen bij de oudere jeugd en de senioren aan de orde komen.
Alle trainers, assistent-trainers, stagiaires en aankomende trainers van de vereniging worden met nadruk gevraagd bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Verder zijn belangstellenden van harte uitgenodigd bij deze interessante bijeenkomst te zijn.

Afmelden via email jelier.hans@gmail.com. Er worden individuele leden persoonlijk uitgenodigd. Hou rekening met een actieve deelname van de thematraining.

 

Technische Commissie.