U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

29 december 2011

Kanjers naar open club mini's


Kanjers naar open club mini’s.

 

Op zaterdag 7 januari 2012 gaan onze meiden met de ‘minileeftijd’ de strijd aan tijdens de eerste ronde van de ‘Open Club Nederlandse Kampioenschappen voor mini’s. Het team bestaat uit Linet Rooks, Lara Schepers, Zoë Pompe, Anouk Haselberg en Anne Buunk. Anne is onze troef voor de volgende ronde want zij kan er de 7e januari niet bij zijn.

Deze vijf meiden trainen op donderdag met de C1 en zijn de laatste paar weken al stiekem aan het oefenen op mininiveau. Het net vijf centimeter lager en het veld veel smaller. Dit geeft ook wel eens problemen met de timing.

De eerste ronde wordt gespeeld in Goor. Daar spelen de meiden om 11.30 uur tegen Halley uit Wehl, om 13.30 uur tegen Alterno uit Apeldoorn en om 15.30 uur tegen Flash uit Nieuw Leusden. Het is mogelijk dat bij een goede prestatie de afsluiting 17.40 uur komt met een wedstrijd in de tussenpoule.

 

We strijden hier voor een plaats in de tweede ronde die op zaterdag 18 februari 2012 wordt gespeeld. De finaleronde wordt gespeeld op 7 april 2012 in Apeldoorn. Zover zijn we nog niet. Voorlopig gaat het om een goede prestatie in Goor.

Succes meiden.