U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

17 september 2009

Tornax verwelkomt graag nieuwe recreanten leden


Bij Volleybalvereniging Tornax kun je volleyballen voor de lol of er fanatiek mee bezig zijn. Wij gaan er van uit dat die twee goed samengaan, met plezier sporten staat bij Tornax daarom hoog in het vaandel. Op dit moment zijn we op zoek naar extra leden voor de heren en dames recreanten. Op maandagavond is er gelegenheid om met deze recreantengroepen te volleyballen.

Tijdens deze trainingen wordt techniek aangeleerd en worden veel partijtjes gespeeld. Ook kun je meedoen met de speciale recreanten-competitie. Met een team speel je dan af en toe tegen recreantenteams van andere verenigingen. Het plezier staat hierbij bovenaan!

Als je meer informatie zoekt over Tornax, kijk dan op www.Tornax.nl We raden echter aan gewoon een keer op maandag avond te komen kijken en/of meetrainen, dit kan namelijk gratis! Je kan dan niet alleen kijken of volleybal iets voor jou is, je proeft dan ook gelijk de sportieve en gezellige sfeer. Er wordt op maandag avond van 21:30 tot 22:30 gevolleybald door de heren en de dames trainen van 21:00 tot 22:00. Beide spelen in de sporthal 't Rikkenhage Furstenauerstraat 1 in Ruurlo.