U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

15 januari 2012

Volleybaltoernooi in Warnsveld team 8


Team 8: Nila, Laura, Isa en Esmee

Coach: Daniëlle

 

Om 9.30 uur stond de eerste wedstrijd gepland tegen WSV 13.
Iedereen heeft er zin in en staat enthousiast in het veld. De teams zijn aan elkaar gewaagd. Nila staat na een tijdje nog alleen in het veld, maar ze kan als de beste vangen. Isa komt al weer snel het veld in.

Zij slaat op, maar de bal komt jammer genoeg net niet over het net. Daarna scoort Nila toch het eerste punt. Iedereen staat weer klaar en het valt op dat door iedereen erg goed wordt gevangen. Draaien wordt weleens vergeten, maar coach Daniëlle moedigt goed aan. Zelfs op de tribune willen we gaan draaien J! Het is een spannende wedstrijd die eindigt in 2-2.

 

De tweede wedstrijd is om 10.00 uur tegen Dash 11. Laura, Nila, Esmee en Isa zijn fanatiek en staan niet stil in het veld. Al snel staan ze met 2-0 voor. Esmee krijgt een moeilijke vangbal. Ze probeert het nog met een schitterende pirouette, maar helaas. Na een tijdje staan we met 5-1 voor en staan Laura en Esmee nog in het veld. Isa komt erin en start met een goede opslag. Terwijl de bal over het net vliegt, is het einde wedstrijd.  Het blijft dus 5-1.

 

De derde wedstrijd wordt gespeeld tegen Dash 9. Een beetje moe van de vorige wedstrijden nemen de meiden het op tegen een goede tegenstander. Het draaien gaat inmiddels al helemaal vanzelf! Deze wedstijd verloren met 1-3, maar super goed gespeeld.

 

De vierde en laatste wedstrijd begint om11.00 uur tegen K/Gemini 10.  We staan al snel achter met 0-2, maar geven niet op. Nila let goed op of ze ergens een gaatje ziet, maar de tegenstander vangt steeds. Isa doet het goed door snel de bal terug te spelen, maar ook deze worden gevangen. Door het goede "vangwerk" van de dames staat al snel iedereen weer in het veld. De tegenpartij speelt de ballen achterin en dat zijn moeilijke ballen. Het staat ondertussen al een hele tijd 0-3. We houden goed vol en dan is het 1-3. We krijgen nieuwe energie en bij de tegenpartij staat nog 1 meisje in het veld. Esmee ziet een gaatje en gooit goed, jammer genoeg is deze bal net uit. Dan volgt een mooie opslag van Laura en staat het 2-3! Dit is ook de eindstand.

 

Super goed gedaan team 8!!!

 

Janine Dijkman