U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

22 februari 2012

Herinnering - Zwarte Cross 2012, iets voor jou!


De Zwarte Cross staat weer voor de deur.

Dit jaar zal de 16e editie plaatsvinden op 19, 20, 21 en 22 juli 2012!

Wat een geweldige ervaring was dat vorig jaar! Helpen achter de tap bij de Zwarte Cross. Alle 20 tornax leden keken hun ogen uit. De ene zwarte cross ganger was nog gekker/grappiger  dan de ander. Of zoals een zwarte cross fan zelf omschreef: “ik ben niet stom dronken, maar slim zat”.

De leden die vorig jaar geholpen hebben, hoeven we niet meer te overtuigen om te helpen. De leden die het vorig jaar hebben moeten missen, krijgen dit jaar opnieuw een kans.

Wat is er nu leuker om met je eigen team / leden van de vereniging een bardienst bij de Zwarte Cross te draaien en op deze manier geld op te halen voor de vereniging (‚¬5 per uur, per persoon)?!  Daarnaast krijg je 1 vrijkaartje voor eigen gebruik! Let op! Je moet hiervoor wel 18 jaar of ouder zijn.

Deze mail verschijnt wat eerder dan vorig jaar. De zwarte cross heeft er voor gekozen om de hele werving, selectie en planning m.b.t. personeelszaken van het evenement te vervroegen. Wij moeten voor 1 maart a.s. het aantal leden doorgeven.

Aanmelden graag via info@tornax.nl

Je mag ook vrienden / familie / kennissen vragen om namens Tornax te helpen.  Deze namen ook graag aanmelden via bovenstaand email adres.

Ik hoop dat jullie net als vorig jaar in grote aantallen gebruik gaan maken van deze uitnodiging.

Alvast bedankt voor het meehelpen!!

Geld verdienen voor je club en zelf gratis een dag naar de Zwarte Cross