U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

29 januari 2012

Dames 1 herpakt zich tegen Halley


Na onze nederlaag van vorige week, moesten we deze week weer alle punten pakken. De hekkensluiter stond op ons programma, dus dit bood mogelijkheden. Echter was het verschil tussen ons en Halley maar 11 punten. In de competitie staat alles nog dicht bij elkaar.

Zoals altijd mochten wij weer op veld 2, helaas hield het net onze hard ballen niet meer tijdens het inslaan en moesten wij verhuizen naar veld 3. Eenmaal een beetje gewend aan dit veld begonnen we met set 1.

Tijdens deze set kwamen we al snel op een voorsprong van 6 punten. We kwamen er achter dat de snelheid van dit team lager lag en wij hielden de voorsprong. We hebben ons een paar keer laten verrassen door een doortik bal, echter vonden wij zonder moeite ook de gaten aan de overkant. Al snel stond onze teller op 25, terwijl Halley niet verder kwam dan 15.

De tweede set was niet veel anders dan de eerste. We hielden de druk aan de overkant en door de tijd die we kregen van Halley vielen er weinig ballen aan onze kant van het net. Deze set werd 25-18 voor ons.

Tijdens de derde set kwamen we in het begin kort achter te staan. Toch is er nooit twijfel geweest of we deze set zouden winnen. De voorsprong werd snel terug gepakt en uitgebouwd. Deze set sloten we af met 25-20.

Met de winst al op zak, begonnen we aan set 4. Ook deze set wonnen we zonder twijfel met 25-19.

Heel fijn om weer de volle 5 punten te pakken. Zeker als we nog mee willen doen boven in de klasse. Gelukkig hebben onze directe concurrenten weer wat puntjes laten liggen. Marjolein ook nog bedankt voor het meespelen. Ze heeft meer dan de helft van de wedstrijd gespeeld!

Momenteel staan we weer op de derde plek. Al krijgen we de komende weken een zweer programma voor de kiezen:

Volgende week zaterdag gaan we op bezoek bij Avanti (Lochem, 16.00h)(1 punt minder en 1 wedstrijd minder dan ons).

Die woensdag daarná krijgen wij Boemerang op bezoek (daar hebben wij nog een appeltje mee te schillen).

Die zelfde week krijgen we op zaterdag ook nog de koploper Kerkemeijer Gemini op bezoek.

Het lijkt wel topsport!