U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

18 september 2009

De TC stelt zich voor


Afgelopen zomer heeft Tornax een nieuwe Technische Commissie gekregen. Voortaan bestaat de TC, zoals deze commissie meestal wordt genoemd, uit drie personen. Zij stellen zich in dit stukje kort aan jullie voor.

Gert Hans

Mijn naam is Gert Hans. Sinds deze zomer ben ik voorzitter van de TC. Ik volleybal sinds mijn 13e en speel nu ongeveer zes jaar bij Tornax. Ik heb voor die tijd altijd bij Sparta (Zelhem) gespeeld, voornamelijk als mid-aanvaller maar ook als passer-loper en als libero. Ik zie volleybal vooral als een tactische teamsport waarbij het vooral aankomt op techniek, organisatie en nadenken. Mijn motto’s als speler zijn dan ook: “het hoeft niet altijd hard” en “ook voor een bal voor de drie-meterlijn krijg je maar één punt”.

Karin Bonsel

Mijn naam is Karin Bonsel, sinds deze zomer ben ik lid van de technische commissie een verantwoordelijk voor de technische zaken bij de heren en de recreanten. Ik volleybal al sinds mijn 8e. Sinds mijn 18e ben ik ook actief als scheidsrechter. Bij de komst van de kinderen heb ik even geprobeerd om niet te volleyballen. Na twee competities alleen maar te kijken heb ik toch weer de volleybalschoenen aangetrokken. Nu speel ik al weer 4 jaar bij Tornax hiervoor heb ik bij Tornado (Geesteren —ov-), Stevast (Steenwijk) en Avanti (Lochem) gespeeld. Volleybal is voor mij een sport waarbij het belangrijk is om met een team een goed resultaat neer te zetten en daarvoor je eigen inzet 100% te laten zijn.

Leendert Koertse

Mijn naam is (het lijkt wie-van-de-drie wel) Leendert Koertse. Ook ik ben dit voorjaar benaderd door Dick of ik een rol wilde spelen in de TC van Tornax. Nu is de opzet van de TC ietwat veranderd. Ik ben aanspreekpunt voor de dameslijn, nee niet voor de outfit. Ik wil proberen voor de dames en hun trainers een aanspreekpunt te zijn. Dit kan over allerlei zaken gaan. Dus voel je op een gegeven moment de behoefte om ergens over te praten, ik ben regelmatig in de sporthal aanwezig. Ben ik er een keer niet, bellen of mailen kan ook.