U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

14 februari 2012

Verslag Meisjes C - DVO


DVO MC1 – Tornax MC1

 

Op vier februari hebben wij tegen DVO MC1 gespeeld. Wij gingen in Hengelo op bezoek. De wedstrijd werd gespeeld om 15:20.

De eerste set moesten we er echt nog inkomen. Het ging niet zoals het zal moeten gaan. We waren er op de één of andere manier met onze hoofden nog niet bij de wedstrijd. DVO was dat wel. Wij hebben daarom de eerste set verloren met 25 — 17.

De tweede set kwamen we weer terug. We gingen voor (bijna) elke bal. Dat maakte indruk op DVO, ze gingen steeds minder goed spelen. Het ging bij ons nog steeds niet helemaal 100 %, maar wel genoeg om te winnen. Deze set hebben we gewonnen met 16 — 25.

De derde set was veel te spannend. Het stond in sets 1 — 1 en zowel wij als DVO wilde voorsprong hebben. De ene keer stond DVO voor, dan weer wij. Uiteindelijk hebben wij op het nippertje gewonnen met 23 — 25.

De vierde set was net zoals de eerste set. Het lukte niet bij ons. DVO had ook moeite, maar minder. Zij gingen er al helemaal vanuit dat er een vijfde set kwam. Dat wilde wij tegenhouden. Jammer genoeg lukte dat niet en hebben we met 25 — 20 verloren. Er komt dus een vijfde set.

De laatste set gaat tot 15. Als één van beide teams 8 punten hebben gescoord, wisselen ze van kant. In deze set hadden wij als eerste de acht punten verzameld. Het ging supergoed en de stand was dan ook 2 — 8 voor ons. Toen we aan de andere kant stonden ging het niet meer. Al snel werd het 8 — 8. Nu barstte de strijd echt los! We gingen gelijk op. Gelukkig hebben wij met 13 — 15 gewonnen!

We hebben dus met 2 — 3 gewonnen. Ondanks dat we gewonnen hebben was het geen goede wedstrijd. De ‘power’ die we normaal hebben zat er niet in. Hopelijk gaat het de volgende keer beter. Volgende week moeten we weer uit spelen. Nu mogen we naar Meddo. We spelen daar tegen MEVO MC1.