U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

27 september 2009

Dames 2 dendert over Bovo


Vandaag speelde we alweer onze tweede competitie wedstrijd (met mooie groene Bidons van de Curves. Ellen bedankt!!) tegen de dames van GUV Greven Bovo uit Aalten.

De wedstrijd begon spetterend. We probeerden gelijk druk te zetten, zodat de tegenstander geen tegendruk kon bieden. Dit lukte aardig, en wij liepen al snel uit. Met een grote voorsprong wonnen wij de 1e set met 25-13.

In de andere drie sets werd de voorsprong steeds groter. De tegenstander was niet bij machten om ons onder druk te zetten. En hierdoor wonnen we de set gemakkelijk met 25-8. De laatste 2 sets waren een kopie van de vorige 2 sets. De uitstand van de 3e set was 25-9 en de 4e set werd ook 25-8 Door goed te serveren, kort en lang, en goede pass en aanvallen wisten we de sets één voor één binnen te slepen. In deze korte wedstrijd van totaal één uur en 1 minuut hebben we de 5 punten binnen gehaald.

Onze volgende wedstrijd spelen wij a.s. zaterdag uit tegen Vios Beltrum. We hopen natuurlijk dat we ook daar weer 5 punten pakken!