U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

23 september 2012

Hebben jullie het al gehoord ……..?


Ben je wel eens op straat aangesproken over een wedstrijd die je in het weekend hebt gespeeld? Of praten jullie met vrienden en kennissen weleens over de resultaten van andere teams binnen de vereniging? Weten wij voldoende over onze eigen vereniging en wat er bij de mini’s, junioren, recreanten of senioren speelt? Wij willen dit stimuleren door meer wedstrijdverslagen te plaatsen op de website. De website wordt veel bezocht door mensen van buiten Ruurlo dus is een uitstekend middel om over ons te doen spreken.

Om het schrijven van een wedstrijdverslag te stimuleren hebben we een formulier gemaakt waar je alles rond de wedstrijd kunt noteren om achteraf makkelijker een verslag te maken. Dit formulier is te vinden op de website, maar ook worden er een aantal in het teamboek gedaan.
De bedoeling is dat je, aan de hand van wat over de wedstrijd geschreven is, een verslag maakt en deze opstuurt om op de site te kunnen worden geplaatst. Je kunt ervoor kiezen om zelf tijdens de wedstrijd aantekeningen te maken, het formulier aan een (trouwe) supporter te geven of het door de coach te laten invullen. Dit vraagt afstemming en overleg.
Op deze manier hopen we meer verslagen te krijgen, meer lezers van de website en meer support in en om Ruurlo.

Klik hier om het formulier te downloaden.