U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

24 september 2012

Dames 2 verliest maar speelt goed.


Dames 2 bestaat voor het seizoen 2012/2013 uit 10 dames: Mariska, Maria, Daniëlle, Laura, Ineke, Lisan, Lotte, Erna, Annemarie en Hilde. Onze trainer dit jaar is Sjoerd Nijkamp en coach is Gerrit Onstenk. Nou hebben we in dames 2 alleen een probleem..
Er is sprake van een heuse babyboom! Erna is zoals u misschien wel weet net bevallen van een zoontje en Daniëlle en Maria zijn in verwachting. Nadat we weer fanatiek in training zijn gegaan en een trainer en coach hebben gevonden was het afgelopen maandag tijd voor een oefenwedstrijd. Dit was zeker leerzaam en goed voor het wedstrijdritme!
Afgelopen zaterdag 22 september was het zover! De eerste competitiewedstrijd en wel tegen de ervaren dames van Wik Steenderen D3. Zeker geen onbekende. Op papier niet de meest gunstige tegenstander voor een eerste wedstrijd, maar goed we doen het ermee! Na ingespeeld te hebben begonnen we aan de eerste set! We hebben als team goed staan ballen en het ze zeker niet makkelijk gemaakt! Helaas hebben we deze set wel moeten inleveren met 19-25. We hadden het idee dat er toch kansen lagen dus vol goede moed gingen we de tweede set in. Weer ging het lekker en stonden we toch wel goed te volleyballen! Helaas kwamen we weer net een paar punten tekort en moesten we ook deze set inleveren. De punten? 18-25. Toch hadden we er nog steeds vertrouwen in en ging we de derde set van start! We stonden al snel een paar punten achter, maar hebben ons goed teruggeknokt. De slotfase van deze set was ontzettend spannend! Dit was belangrijk, gingen we toch nog voor die vijfde set of was het dan toch al gespeeld? Helaas trokken wij aan het kortste eind, met 24-26 moesten we de dames van Wik ook deze set nalaten. Toen hebben we onszelf even toegesproken en zijn we toch weer vol voor die vierde set gegaan! Opnieuw hebben we goed staan ballen, net zoals de hele wedstrijd maar moesten we ook deze set laten gaan met 18-25.

Conclusie: Zeker niet onaardig staan volleyballen! Deze wedstrijd heeft weer genoeg leerstof opgeleverd voor de komende wedstrijden!

Aanstaande zaterdag spelen we uit in Neede om 16.00, nieuwe week nieuwe kansen!

Hilde, Dames 2.