U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

30 september 2012

Dames 2 verliest opnieuw.


Gisteren (29 september) stond onze tweede wedstrijd op het programma, dit maal tegen de dames van Dynamo-Neede dames 2. Vandaag was voor het eerst Gerrit erbij als onze coach en kwam ook Sjoerd ons aanmoedigen. Aangezien we niet al te breed zitten in de selectie hebben we gevraagd of Annemiek Wolsink met ons mee wou, bij deze bedankt
Na een kleine omweg omdat iemand de pasjes thuis had laten liggen ( we zullen geen namen noemen Mariska) konden we rond half 3 opweg naar de sporthal in Neede. Eenmaal aangekomen bij de sporthal hebben we ons omgekleed en waren we klaar voor de wedstrijd! Na de toch best goeie wedstrijd van afgelopen zaterdag hadden we er weer het volste vertrouwen in! Na het warmlopen en inslaan met een leuk muziekje was het zover! De eerste set was nou niet bepaald erg goed van onze kant. Veel slordige fouten en al snel stonden we ver achter. Hoe ver? dat zou ik niet meer weten maar wat ik wel weet is dat de eindstand van set 1, 25-09 was. Toch een beetje een teleurstelling, maar er was nog niks verloren!
Nadat Gerrit een peptalk hield tussen de eerste en tweede set begonnen we goed aan de tweede set. We stonden halverwege de set toch een aantal punten voor, dit kon niet meer misgaan! Toch kwam dynamo sterk terug en moesten we een tandje bijzetten. Na goed spel hebben we deze set gewonnen met 20-25. Tijd voor de derde set, vol vertrouwen begonnen we aan deze set maar door de sterke service van de dames uit Neede en het ook niet altijd even nette passen aan onze kant stonden we voordat we het wisten weer een handvol punten achter. Opnieuw speelden we niet genoeg ons eigen spel en maakten zelf de fouten. Deze set moesten we laten gaan met 25-15. Toch best een domper na het goede spel in de tweede set, maargoed er is nog een vierde set! Opnieuw konden we ons goede spel niet hervatten, we hebben zeker niet slecht staan volleyballen maar het was ook zeker nog niet goed genoeg. De vierde set hebben we dan ook verloren met 25-12.

Toch jammer aangezien we het gevoel hebben dat het er zeker wel inzit!
Wel zit er een stijgende lijn in de punten, vorige week 0 deze week 1!

Aankomende zaterdag hebben we geen wedstrijd! De week daarna spelen we om 14.15 in Borculo, altijd lastig!
En net zoals vorige week sluit ik af met: Nieuwe week, nieuwe kansen!