U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

30 september 2012

Wederom winst voor heren 1


Wederom heeft de heren 1 gewonnen. Dit keer werden er 4 punten behaald tegen Favorita (Dinxperlo) voor het geval dat jullie het nog niet wisten. Het begon allemaal toen we er achter kwamen dat de Aaltenseweg dicht zat. En 2 auto’s moesten om rijden gelukkig waren we vroeg genoeg om een wedstrijd te spelen tegen Favorita H2. Toen we de sporthal binnen kwamen was het nog even een gezoek welke kleedkamer we precies moesten hebben het was natuurlijk de eerste uitwedstrijd van het seizoen dus we mochten niet klagen. Uit eindelijk hadden we de kleedkamer gevonden.

Toen we de zaal in kwamen zag Frank( vorig jaar heren 2) de scheidsrechter van vorig jaar die hun ook al tegen hun had gefloten. Later kwamen we er achter dat hij ons moest gaan fluiten nou dat begon al goed een scheidsrechter die je niet aan staat. Nou ja we begonnen in te spelen en de heren waren even helemaal van slag toen er dames naast ons stonden in te spelen dat is begrijpelijk. Toen begonnen we met inslaan daar moesten we die dames even uit onze kop zetten en gewoon verder gaan met waar we mee bezig waren een wedstrijd spelen.

Toen begonnen we met de wedstrijd de  eerste set ging goed passes kwamen goed aan en er werd goed gespeeld geen foutjes op te merken. Eindstand:( 12-25). Dat was al een mooi begin van de wedstrijd de tweede set begon een beetje moeizaam paar foutjes met de passes en voor dat we het wisten stonden we in een keer 3-0 achter dat moesten we voorkomen we hadden een time out genomen na de time out ging het beter passes kwamen weer aan en de set-ups kwamen goed naar buiten, maar  toch in deze set de winst niet kunnen behalen ook mede dank aan de scheidsrechter. Eindstand : (25-19). Toen wisten we dat we de wedstrijd naar ons toe moesten halen we moesten scoren , scoren en nog eens scoren om hier met een winst er van door te gaan. Daardoor ging de derde set veel soepeler de passes kwamen goed aan en maakten ze ook goed af. Met als gevolg een (25-14) winst voor ons dat hadden we wel even nodig na die tweede set. Toen begonnen we aan de laatste set dat ging ook goed passes kwamen goed aan er werd veel in het centrum geprikt waar een groot  gat zat. En alles werd ook netjes af gemaakt met als gevolg (25-20) voor ons. We hadden met 3-1 gewonnen dat is nog niet eens zo slecht voor het begin van het seizoen.