U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

30 september 2012

Dames 1 verliest eerste wedstrijd


Onze eerste wedstrijd vond plaats in Barchem. We moeste deze wedstrijd helaas zonder Lynn spelen die door haar vakantie niet aanwezig kon zijn. Na eerst nog even met het team gepraat te hebben begonnen we met het inspelen, inslaan en opslaan.

 

We begonnen aan de eerste set. We stonden eigenlijk al snel een paar punten achter doordat we nog niet echt goed aan ons eigen team gewend waren. Er zijn dit jaar namelijk veel mensen in dit team erbij  gekomen dus moeten we nog goed op elkaar inspelen. Na twee time-outs begonnen we wat in te lopen maar we hebben  de tegenstander niet meer ingehaald. We stonden wel veel beter te spelen dan aan het begin van de set. Deze set hebben we verloren met 19-25, ondanks dat we niet slechter aan het spelen waren dan de dames 1 van Barchem.

 

In de tweede set begonnen we wel al met wat meer vrolijkheid te spelen, ondanks dat we de vorige set hadden verloren. Alleen deze vrolijkheid had geen invloed op onze punten. We speelden niet slecht, maar er werden kleine foutjes gemaakt die dan al snel weer punten kostten. Tijdens deze set werd er twee keer gewisseld en een time-out aangevraagd maar we hebben hierdoor de set niet gewonnen. De set eindigde met 15-25.

 

De derde set begon er wel wat meer spanning in te komen. Als we deze zouden winnen kunnen we misschien nog winnen met 3-2. Maar dat was helaas niet het geval. Er werden veel fouten gemaakt in de passes. Die werden soms goed gecorrigeerd maar soms zorgden die ook voor puntverlies. Deze set ging daardoor niet zo goed en de vrolijkheid was soms ver te zoeken. We stonden hierdoor al snel achter, en een time-out hielp ook niet heel goed. We hebben na de time-out wel veel punten gemaakt en begonnen echt beter te spelen alleen hier begonnen we te laat mee. We hebben deze set uiteindelijk verloren met 14-25.

 

We hadden nog hoop op 1 puntje. De vrolijkheid was weer terug en we trokken gelijk op met de tegenstander. We speelden goed, en hadden weer meer plezier met elkaar. De passes gingen ook weer beter. Maar toch moesten we dit puntje aan de tegenstander weg geven.  Deze set eindigden we met 19-25. Helaas 4-0 verloren maar wel een leuke wedstrijd, en kunnen zien hoe iedereen speelt tijdens een wedstrijd.

 

Toch sloten we deze wedstrijd af met taart. Lise was jarig geweest dus die ging trakteren. Hier ook nog een beetje over de wedstrijd gepraat, en Hans, onze coach en trainer, had veel gezien. Dus we zijn benieuwd naar de volgende wedstrijd en hebben er veel zin in!