U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

10 oktober 2012

verslag van toernooi in Laren van Tornax team mini 6


Coach Hans komt in actie, maar het team heeft toch met veel enthousiasme gespeeld!

Vooraf

Om kwart voor tien moest er vandaag verzameld worden en dat had nogal wat voeten in de aarde! Niet iedereen had het programma even goed gelezen dus er kwamen wat telefoontjes aan te pas om uiteindelijk alle spelers in Laren in de sporthal te krijgen. Ondertussen was ik wel blij dat we gingen volleyen en niet voetballen want de regen kwam werkelijk met bakken uit de lucht!

De wedstrijden

De eerste wedstrijd was voor Tornax 6 een eitje, de enige die hiervoor in actie moest komen was coach Hans! Voor de verslaggever een mooie gelegenheid om de spelregels in zich op te nemen, dus 1. toetsen, 2. vangen/gooien en 3. naar de andere kant spelen.

Maar toen werd het menens en moest er op veld 3 aangetreden worden tegen Dynamo 6. Iedereen had er zin in en er werd erg goed geserveerd! Het eerst deel werd dan ook gewonnen met 30 - 15, niet kinderachtig. In het tweede deel kreeg Dynamo ook de smaak te pakken en liepen de opslag en het toetsen wat minder. De stand werd uiteindelijk 19 - 26.

Gelijk daarna moest op veld 4 aangetreden worden tegen WSV 7. De tegenstander ging er stevig tegen aan en kwam flink op voorsprong! Maar door de moed er in te houden en met een goede opslag kwamen onze Tornax kanjers nog goed terug. Uiteindelijk werden de eerste 15 minuten met 24 - 23 verloren. De tweede helft kon ons team het goede spel helaas niet vasthouden en werd met 27 - 17 verloren. Moegespeeld zijn we met toch 2 punten in de zak teruggereden naar Ruurlo.

Hans heeft aangekondigd dat hij bij de training extra aandacht gaat besteden aan het toetsen en dan komt het helemaal goed. Aan het enthousiasme en plezier kan het bij dit team in ieder geval niet liggen.

Bert Kelly