U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

19 oktober 2012

Heren 1 wint eerste bekerwedstrijd


Vios Beltrum HS1 - Tornax HS 0-3

Na de mooie overwinning van zaterdag stond afgelopen dinsdag onze eerste bekerwedstrijd op het programma. De wedstrijd begon om 20:30  in Beltrum. Ons doel was om voor de winst te gaan, maar als er mogelijkheden waren, wilden we met een ander team spelen dan de normale basis.


Na de warming-up  waren we klaar voor de wedstrijd. Voor de set gaf Marcel ons mee om snel te spelen om zo het tempo hoog te houden. De eerste set ging goed, maar we moesten wel meer op de details letten.  Bas B. werd aan het eind nog even gewisseld voor Bas S. en de set werd overtuigend gewonnen met 16-25.


De eerste set verliep vrij soepel, dus de tweede set begonnen we met de zelfde opstelling, maar er zou wel sneller gewisseld worden. De set begon erg goed en al snel stonden we met 4-12 voor. Bas S. en Ruben werden in het veld gezet om zo iedereen een keer te laten spelen. Daarna ging het even iets minder goed en gaven we onze voorsprong weg.  We kamen zelf nog even achter te staan, maar na de time-out wonnen we uiteindelijk met 23-25.


In de derde set gingen we verder met de opstelling zoals we geëindigd waren in de vorige set. Nu moesten we er vanaf het begin af aan tegen aan gaan. Het verliep beter dan de tweede set en deze werd dan ook met 20-25 gewonnen.


Ruben Taken