U bevindt zich hier: Home » Nieuws


Tornax nieuwsfeed!Tornax nieuwsfeed! |

Nieuws

21 oktober 2012

Heren 1 zet reeks overwinningen voort!


Na 3 uit wedstrijden achter elkaar werd het wel eens tijd voor een thuiswedstrijd. Volga heren 2 is afgereisd naar het mooie Ruurlo.

Tijdens het inslaan werd Bas B lastig gevallen door de mid ballen van de langste speler van Volga. Waar iedereen netjes op buiten zijn ballen sloeg moest hij het op mid proberen en de ballen vlogen Bas om de oren.

De eerste set gingen we goed van start en speelden lekker ons eigen spel. De voorsprong liep langzaam verder op en we wisten deze set af te sluiten met 25-18.

Na deze mooie eerste set besloten we met dezelfde opstelling verder te gaan. Na een serie afgeblokte ballen werd de aanval van Volga steeds minder en hadden we een mooie voorsprong. Bas S en Bart werden gewisseld en we gingen met dezelfde vaart verder. De set werd afgesloten met 25-16.

De derde set verliep wat moeizamer dan de voorgaande. Met een kleine achterstand moesten we ons koppie er bij houden en doen wat we moeten doen. Volleyballen! Alles klopte weer en de achterstand werd weggewerkt. De set eindigde in 25-21.

Op naar de laatste set. Bart mee in de basis en zien dat we de 5 punten binnen kunnen slepen. Naast soms wat rommelig spel werden er ook mooie punten gemaakt. Aanvallend maar ook door een strak blok van Altwin. Ook deze set werd in het voordeel van Tornax afgesloten, 25-20.

5 punten erbij! Volgende week weer een thuiswedstrijd. DVO staat op het programma waarmee we inmiddels de gezamelijke koploper zijn.